Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurumlar 1 Ocak 2019 Tarihine Kadar Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Yayınlanan iki farklı ilanda en az lise mezunu adaylar arasından başvurusu kabul edilecek olan kamu personeli alımı ilanları bulunmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 30 Aralık 2018 17:38

1 Ocak 2019’da başvurusu bitecek kamu personeli alımı sona ermeden başvuru sağlanması gerekmektedir. Alımı 15 kişi ile TÜBİTAK ar-ge bölümleri ve Süleyman Demirel Üniversitesi 34 sağlık personeli alımı yapıyor.

TÜBİTAK’a bağlı MAM, MA, ÇTÜE, BYKG, BİLGEM ve İSG enstitü birimlerine 15 kamu personeli alımı yapılacak. Süleyman Demirel Üniversitesi en az lise mezunu 34 sözleşmeli sağlık personeli alımı yayımlanarak ilanı duyurdu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 34 kişi sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacaktır. 

KPSS grubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular Üniversiteye 1 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

TÜBİTAK Kocaeli ve Ankara adreslerine görevlendirmek üzere AR-GE personeli, Teknisyen, Uzman, Uzman Yardımcısı ve İş Yeri Hekimi olarak görevlendirileceklerdir. 

Başvuru son tarih olarak 1 Ocak 2019 olarak yayınlanmıştır. Başvuracaklar ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

TÜBİTAK alımı için tıklayın

Süleyman Demirel Üniversitesi alımı için tıklayın


Yorumlar