Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

O Kız 2.Bölüm Fragmanı izle | O Kız 2.Bölüm izle

O Kız 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu O Kız 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen O Kız dizisinin yeni bölümü 28 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2022 00:46

O Kız 2.Bölüm Fragmanı izle | O Kız 2.Bölüm izle

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı O Kız 2.Bölümde de ekrana kitleyecek

O KIZ 2.BÖLÜM İZLE

O KIZ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sitare görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca, Zeynep'in hayatının ortasına kocaman bir bomba düşer. Genç kızın hayatı artık dönüşü olmayacak şekilde değişmeye başlamıştır. Zeynep ise, basına gelenlerle uğraşmaya çalışırken henüz büyük değişimin eşiğinde olduğunun farkında değildir. Acaba video babası ve dedesi tarafından izlenecek mi?

Ev ahalisi ve özellikle de her fırsatta evdeki varlıklarından şikayetçi olan eniştesi durumu fark edecek mi? Yaşananlar kendisinden saklanmaya çalışılsa da Kadir, çocuksu masumluğu ile etrafında dönen meselelere dahil olmaktan kendini alıkoyamaz. Sitare'nin kontrolünde yayılan görüntüler Ozan'ın içine düştüğü durumdan yakasını kurtarmasını sağlayacakken işler bir anda sarpa sarar. Zeynep birkaç gün önce aklının ucundan bile geçiremeyeceği kadar inanılmaz şeyler yaşamaktadır. Bütün bunlar ona birkaç gün önce yapmayı asla düşünmeyeceği şeyler yaptırır. Ama hayatı düzene girmek yerine baş döndürücü bir hızla karmaşıklaşır.

O KIZ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar