Anasayfa /  Foto Galeri

O illere yağış geliyor! 24 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesimi, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimleri ile Samsun'un ve Ordu'nun kıyı kesimlerinin yer yer yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve İç Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniy

O illere yağış geliyor! 24 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu - Sayfa 1

Günlük hava durumu tahminleri son dakika açıklamalar ile takip ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, bugün (Salı) öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın, Düzce, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve bugün (Salı)sabah saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve İç Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İşte, tüm illerin hava durumu.

O illere yağış geliyor! 24 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

O illere yağış geliyor! 24 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

O illere yağış geliyor! 24 Kasım Meteoroloji'den il il hava durumu - Sayfa 4

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 14°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer hafif sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer hafif sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 11°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer hafif sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer hafif sağanak yağışlı