Anasayfa /  Foto Galeri

O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! 30 Mart Meteroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı

Mart ayının son günlerinde sağanak yağış devam ederken, vatandaşların en fazla araştırdığı konuların başında hava durumu tahminleri geldi. Baharın gelip sıcak havanın kendisini hissettireceği günleri bekleyenler, 'Havalar ne zaman ısınacak?' sorusunun yanıtını araştırırken son hava durumu değerlendirmelerini paylaşan Meteoroloji, 30 Mart Pazartesi günü birçok bölge için sağanak yağış uyarısında bulundu. Peki, bugün hava durumu nasıl olacak? İşte, 30 Mart il il hava durumu tahminleri ve son hava

O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! 30 Mart Meteroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı - Sayfa 1

Son yapılan değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Göller yöresi, İç Anadolu’nun güney batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Antalya, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte, 30 Mart Pazartesi il il hava durumu tahminleri.

O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! 30 Mart Meteroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı - Sayfa 2

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz’de yer yer gök gürültülü sağanak, Sivas, Erzurum, Kars, Ağrı, Muş ve Bitlis çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olmak üzere beklenen yağışların, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! 30 Mart Meteroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı - Sayfa 3

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Sakarya ve Bilecik çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu

TEKİRDAĞ °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

O illerde yaşayan vatandaşlar dikkat! 30 Mart Meteroloji'den kuvvetli sağanak yağış uyarısı - Sayfa 4

MARMARA
Çok bulutlu, zamanla parçalı ve az bulutlu, gece saatlerine kadar bölgenin doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 6°C, 20°C
Çok bulutlu, zamanla parçalı ve az bulutlu