Anasayfa /  Medya

NTV'de flaş ayrılık yaşandı! Ödüllü isim veda etti

NTV’den flaş bir ayrılık haberi geldi. 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi gecesinde, darbecilerin bastığı CNN Türk binasındaki görüntüleri çekerek servis eden ödüllü kameraman, kurumla yollarını ayırdığını duyurdu.

Abone ol
Abone ol 21 Haziran 2022 18:27

Doğuş Yayın Grubu bünyesine yayın yapan NTV’den ayrılık haberi geldi. 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi gecesinde, darbecilerin bastığı CNN Türk binasındaki görüntüleri çekerek servis eden ödüllü kameraman Ahmet Akpolat, kanala veda ettiğini duyurdu.

“Bir deneyimin daha sonuna geldik” diyen Akpolat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımın devamına şunları not düştü:

“Öncelikle beni davet eden başta Mesut Sert ve Göktan Bedük olmak üzere tüm NTV ailesine teşekkür ederim. NTV'ye başladığım günden beri yabancılık çektirmeyen kameraman, muhabir ve haber merkezi çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim. Tekrar birlikte çalışmak dileğiyle...”

 AHMET AKPOLAT KİMDİR?

1980 yılında İstanbul doğan Ahmet Akpolat; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Harran Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun olan Ahmet Akpolat, 2002’de CNN Türk haber merkezinde haber kameramanı asistanı olarak mesleğe başladı. Ardından, SKY Türk, Habertürk'te haber kameramanı olarak çalışan Ahmet Akpolat, yaklaşık 9 yıl çalıştığı CNN Türk’ten Temmuz 2021 itibarıyla ayrıldı. Hemen ardından ise NTV’de görev almaya başlamıştı.

Etiketler ntv ahmet akpolat
Yorumlar