Anasayfa /  Foto Galeri

Normalleşme sabahında İstanbul bidiğimiz gibi: Yoğun trafik çilesi başladı!

İstanbul'da trafik hafta sonu için uygulanan kısıtlamanın bitmesi ve normalleşme sürecinin başlanmasıyla sabah saatlerinde koronavirüsten önceki alışılmış yoğunluğuna döndü.

Normalleşme sabahında İstanbul bidiğimiz gibi: Yoğun trafik çilesi başladı! - Sayfa 1

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oluşan trafik drone ile havadan görüntülendi. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle bir süredir İstanbul trafiğinde gözle görülür bir azalma yaşanmıştı. Ancak hafta sonu için uygulanan kısıtlamanın bitmesi ve normalleşme sürecinin başlamasıyla sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaydedilen görüntülerde trafiğin eski günlerine dönüş sinyali verdiği görüldü.

Normalleşme sabahında İstanbul bidiğimiz gibi: Yoğun trafik çilesi başladı! - Sayfa 3

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde işe gidiş saatinde yaşanan yoğunluk drone ile havadan görüntülendi. Köprüde yaşanan yoğun trafik ‘eski günlere geri mi dönüyoruz' sorusunu akıllara getirdi.

Normalleşme sabahında İstanbul bidiğimiz gibi: Yoğun trafik çilesi başladı! - Sayfa 4

Salgınla mücadele kapsamında geçici olarak kapanan iş yerlerinin normalleşme adımları kapsamında bugün itibariyle açılacak olmasıyla vatandaşlar, yola koyuldu. Normalleşme adımlarının olduğu ilk günün sabahında vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.