Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nisan Ayı Personel Alımları

Kamu’ya Nisan ayında KPSS’şartı olmadan ve KPSS den en az 50 60 70 puanlarla memur alımı ve kamu personel alımı gerçekleşecek.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 18:04

TCDD 356 Personel Alımı; Yapılan açıklamaya göre TCDD 356 personel alımı yapacak. Personel alımları merak ediliyor? Başvurular ne zaman? Başvurular nasıl olacak?

9 – 15 Nisan 2019; Yapılacak olan alımlar ile ilgili detayların İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı DİB 2019 yılı 9 bin 500 personel alımı ile sözleşmeli kuran kursu öğreticisi, imam hatip ve müezzin kayyım alımı yapılacak.

SÖZPAR 2019/1 alımı için sözlü sınav neticeleri 1 Nisan’da açıklandı. Sözlü sınava katılan adaylar neticelerini DİBBYS internet sayfasından öğrenebilirler. Tercih işlemleri 1 Nisan 2019 tarihinde başlamış olup 7 Nisan 2019 tarihi saat 23.55’e kadar devam edecek. Adaylar tercihlerini DİBBYS internet sayfası üzerinden gerçekleştirecek.

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği en az lise mezunu Türk uyruklu 1 sözleşmeli memur alımı yapılacak.

Alınacak kamu personeli sekreter olarak görevlendirilecek olup 3 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılması gerekmekte. Cumhuriyet Üniversitesi 3 Nisan 2019 Resmi Gazete ilanına göre 71 kamu personeli alımı en az lise mezunu KPSS puan şartsız (KPSS sıralaması) ile alım yapılacağı yayımlandı.

Alım kadrolu olarak yapılacak. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumuna lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar arasından farklı branşlara yerleştirilmek üzere kamu personel alımı başvuruları 5 Nisan 2019 tarihinde sona erecek.

Türkiye İhracatçılar Meclisi KPSS ile 10 memur alımı yapılacak. İdari memur 2 kişi ve uzman yardımcısı 8 kişi olarak yayınlanan ilanlara başvurular alınmaya başlandı.

35 üst yaş sınırlı olan ilanda İstanbul merkeze alım yapılacak.TÜBİTAK 1 Nisan 2019 Resmi Gazete üzerinden yayımlanan ilan ile TÜBİTAK 55 memur alımı yapacağını duyurdu.

Adaylar başvurularını 22 Nisan 2019 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmekte. Alımı Ankara ve Kocaeli şehirleri yapıyor.

Mesleki bilgi olarak uzman yardımcısı, arge personeli, teknisyen ve uzman alımı olarak alım yapılacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri 20 memur alımı yapıyor. Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımları yapılacak.

Alım KPSS’siz ve KPSS 60 puanla gerçekleşiyor. Ayrıca önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Tekirdağ Bölge Birliği  Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi Alım İlanı.

Tekirdağ Bölge Birliğine bağlı ekli tablolarda belirtilen illerde istihdam edilmek üzere Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

Merkez Bankası 3 branşta 5 bilgi teknolojileri denetçi yardımcısı, 10 denetçi yardımcısı ve 50 uzman yardımcısı olarak toplam 65 kamu personel alımı yapılacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 8 kamu personeli alımı başvuruları 22 Mart 2019 Tarihinde başlamış olup, Adayların 15 gün içerisinde müracaat etmeleri gerekmekte.

Lise lisans mezunu olması gerekmekte. Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 1 kişi Hemşire alımı için adayların Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu olması, Üniversite hastanesinde en az 3 (üç) yıl süre ile Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde hemşire olarak görev yapmış olması şartları var.


Yorumlar