NİSAN 2021 AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU:

Sevgili Koç burçları Nisan ayı sizler için yoğun bir değişim süreci olacak. Hem iş hem de ilişkiler bakımından bir çok yeni adım atacağınız ve yeni fırsatlar yakalayacağınız bir ay olacak. Bir çok Koç burcu yeni ilişkiye başlayabilir. Sorunlu ilişkisi olan Koç burçları ise ilişkisini sonlandırma kararı alabilir.Parasal anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız.Gelir gider dengenizi ayarlayabilecek ve yeni kazanç fırsatları yakalayabileceksiniz.

BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa burçları bu ay hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanacağınız bi ay sizleri bekliyor. Bir çok konuda değişim ve dönüşü yaşayacaksınız. Geçmiş konular,kaygılar zaman zaman aklınıza gelse de olayları çok büyütmemeye özen göstermelisiniz. Ufak tefek sağlık sorunlarınız varsa muhakkak bir uzmana gözükmelisiniz.İkili ilişkilerden yana şanslı olacağınız bir ay olacak. Yeni iş ortaklıkları ve iş fırsatları gündeminizde olabilir.

İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler burçları bu ay arkadaşlıklar, dostluklar ve sosyal çevre konularına sık sık odaklanacağınız bir ay olacak. Çevre değişiklikleri, yeni insanlarla tanışma hatta tanıştığınız insanlar aracılığı ile aşk hayatınızın hareketlenmesi söz konusu olabilir. Sorunlu ilişkileri olan İkizler burçları ise ilişkisinin geleceğini gözden geçirmek isteyebilir. Bir çok İkizler burcu ruhsal ve bedensel anlamda güzel değişimler ve şifalanmalar yaşayacak.

YENGEÇ BURCU:

Sevgili Yengeç burçları kariyer hayatınıza, hedeflerinize ve başarılarınıza odaklanacağınız bir ay sizleri bekliyor olacak. Bir çok Yengeç burcu kariyer hayatı ile ilgili yeni adımlar atabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilir. Ev,yuva ve aile konularıyla ilgili odaklanmanız gerekecek gündemler söz konusu olacak. Ev almak, ev satmak, dekore etmek veya taşınmak ile ilgili konular söz konusu olacak. Ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

ASLAN BURCU:

Sevgili Aslan burçları bu ay hayata bakışınız, insanlara bakışınız ve farkındalığınızın çok değiştiği ve arttığı bir ay olacak. Yurtdışı bağlantılı konular veya yabancılarla olan ilişkiniz artacak gibi duruyor. Kariyer konularına, hedeflerinize odaklanacağınız ve atmış olduğunuz her adımın ve yaptığınız mücadelenin karşılığını alacağınız bir ay olacak. Aile ve yuvayla ilgili konulara da odaklanmanız gerekebilir.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başak burçları bu ay parasal konular alacaklar, verecekler, borçlar ve kredilerle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Gelir gider dengesini ayarlamak ve kazançlarınızı arttırmak için adımlar atabilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Uzak mesafedeki kişilerle olan iletişiminiz artabilir. Eğitim hayatınız varsa sorumluklarınız artabilir ve hedeflerinize ulaşmak için sıkı bir şekilde çalışmanız gerekebilir.

TERAZİ BURCU:

Sevgili Terazi burçları bu ay ikili ilişkiler ve hedeflere odaklanacağız bir ay olacak. Bir ilişkiniz varsa ilişkiyi daha iyi bir hale getirmek ve ileriye taşımak isteyebilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa sorunları düzeltmek veya düzeltilemeyecek gibi bir ilişkiyse sonlandırmak isteyebilirsiniz. Parasal konulara odaklanarak gelir gider dengenizi ve harcamalarınızı düzenleyeceğiniz aynı zamanda beklediğiniz paraların geleceği bir ay olacak.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrep burçları bu ay günlük rutinlerinize ve iş hayatınıza odaklanarak kendinize yeni bir düzen oturtmak isteyebilirsiniz.İş hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz ama aldığınız sorumluluklardan dolayı günlük rutinlerinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu ay ruh ve beden sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir ay olacak. Stresten uzak durmaya özen göstermelisiniz.

YAY BURCU:

Sevgili Yay burçları bu ay aşk hayatınız,flörtler ve çocuklarla olan iletişiminiz artacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgilenmeniz gereken konular ön planda olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak veya mevcut ilişkinizi daha iyi bir seviyeye getirmek isteyebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Günlük hayatınızı düzenlemek ve sağlıklı bir düzen oturtmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlak burçları bu ay aile, ev, yuva konularına odaklanacağınız bir ay olacak. Ev almak, ev satmak, dekore etmek veya taşınmak söz konusu olabilir. Ailenizle ve ebeveynlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Aşk hayatınıza odaklanmak yeni ilişkilere başlamak veya mevcut ilişkinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sorunlu ilişkiler biterken, yalnız olan yeni insanlarla tanışabilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir ve beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Sevgili Kova burçları bu ay iletişime dikkat etmeniz ve insanlarla yapmış olduğunuz konuşmalarınızda sakin olmaya özen göstermeniz söz konusu olacak. Şehirlerarası mesafedeki insanlarla olan iletişiminiz artarken yolculuklar söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle olan iletişiminiz ve onlarla geçireceğiniz vakit artabilir.İlgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Eğitim hayatınız varsa dikkatinizi eğitiminize yönlendirebilirsiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili Balık burçları bu ay parasal konulara odaklanacaksınız. Gelir gider dengenizi ayarlamak ve yeni iş fırsatları yakalamak için güzel adımlar atabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinize verdiğiniz değer duygusunu arttıracaksınız.İletişiminize dikkat etmeniz gereken konular hayatınızda olacak. Eğitim hayatınızda ise güzel gelişmeler yaşayacaksınız ancak sorumluluklarınızı
aksatmamalısınız.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar