Anasayfa /  Politika

Nihal Olçok'tan bomba karar ! O Partiye katılıyor...

AK Parti hükümetine yönelik sert eleştirileri ile tanınan Nihal Olçok'un, Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partiye katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2019 11:11

FETÖ'cü 15 Temmuz darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok'un Ahmet DAvutoğlu'nun kuracağı partiye katılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

KURUCULAR KURULU TOPLANTISINA KATILDI
Son olarak Bülent Arınç'ın damadının FETÖ'den beraat etmesi sonrası hükümete yönelik eleştirileri ile gündeme gelen Nihal Olçok'un dün gerçekleştirilen Kurucular Kurulu toplantısına katıldığı öğrenildi.


DAVUTOĞLU'NU SAVUNMUŞTU
Nihal Olçok, Binali Yıldırım'ın Ahmet Davutoğlu için sarf ettiği "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" şeklindeki sözlerine de yanıt vermişti.

"AK PARTİ MARS'TAN GELMEDİ"
Yıldırım'a verdiği yanıtta Davutoğlu'nu da etiketleyen Olçok, şu ifadeleri kullanmıştı: "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars'tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri..." 

 

Yorumlar