Anasayfa /  Güncel

Nihal Olçok açıkladı ! "Mezarını açtırabilirim"

AKP’den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin Kurucular Kurulu'nda yer alan Nihal Olçok, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitiren oğlu Abdullah Olçok'un mezarını açtırabileceğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2019 13:04

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün programına konuk olan Olçok, "Erol Olçok nasıl öldürülmüş hukukçu gözüyle baktığında, Adli Tıp raporuna baktınız mı?” sorusuna Nihal Olçok, “Onlarca insanın hapse atıldığı Adli Tıp raporları beni bağlamıyor artık. Erol Olçok konusunda bir şey söylemem belki resmî olarak boşandığımız için ama günün sonunda Abdullah’ın mezarını açtırmak ile dahi sonuçlansa ben bunu kabul ederim. Orada yatan bedendir. Bedenimiz bizim eşya gibidir. Size hizmet eder. Ben Abdullah’a tapınmıyorum, Abdullah benim içimde. Sabah yola çıktığımda yollar tertemizdi. Aynı deliller FETÖ’den yargılananlar için de lazım” dedi. 

AKP'nin kampanya direktörlerinden Erol Olçok ve oğlu 15 Temmuz darbe girişiminde Boğaziçi Köprüsü'nde yaşamını yitirmişti. Nihal Olçok'un siyasete gireceğinin duyulması tartışmalara neden olmuştu. 

Yorumlar