Anasayfa /  Foto Galeri

Netflix’ten gerçek bir hikaye! The Good Nurse 26 Ekim'de yayında

Oscarlı aktör Eddie Redmayne‘in seri katili canlandırdığı ‘The Good Nurse’ filmi 26 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak. İşte filmle ilgili bilmek istediğiniz tüm detaylar haberimizde...

Netflix’ten gerçek bir hikaye! The Good Nurse 26 Ekim'de yayında - Sayfa 1

The Good Nurse, ‘Ölüm Meleği’ olarak adlandırılan erkek hemşire Charlie Cullen’in gerçek hikayesini anlatıyor.

Netflix’ten gerçek bir hikaye! The Good Nurse 26 Ekim'de yayında - Sayfa 2

"The Good Nurse" Yapımının Konusu Nedir?
Netflix'in 2022 yılının ekim ayında yayınlayacağı "The Good Nurse" yapımının başrollerinde Jessica Chastain ve Eddie Redmayn yer alıyor. "The Good Nurse" yapımının yönetmen koltuğunda "Borgen", "Mindhunter" ve "The Hunt" yapımlarından bildiğimiz BAFTA Ödüllü Danimarkalı Tobias Lindholm oturuyor. Senaryosunu ise "1917" adlı savaş draması senaryosuyla Oscar'a aday gösterilen Krysty Wilson-Cairns kaleme aldı. "The Good Nurse" zamanla arkadaşlık bağı oluşturan iki hemşire Charlie ve Amy'nin hayatına odaklanıyor. Hayati tehlikesi olan bir kalp rahatsızlığına sahip Amy aynı zamanda bekar bir annedir. Yoğun bakım ünitesindeki zahmetli gece nöbetleri onu hem fiziksel hem de duygusal açıdan zorlamaya başlıyor. Charlie adlı bir hemşire Amy'nin biriminde işe başlayınca yükünün hafifleyeceğini düşünüyor. Hatta hayatında ilk kez küçük kızlarının geleceğinden endişe etmiyor. Ancak birbiri ardına meydana gelen hasta ölümleri, bir soruşturmanın başlamasına neden oluyor. Baş şüpheli ise yakın arkadaşı Charlie. Amy gerçeği ortaya çıkarmak için hayatını ve çocuklarının güvenliğini riske atmak zorunda kalıyor.

Netflix’ten gerçek bir hikaye! The Good Nurse 26 Ekim'de yayında - Sayfa 3

The Good Nurse 26 Ekim 2022 Çarşamba günü dünya çapında Netflix'te yayınlanacağı açıklandı .

Netflix’ten gerçek bir hikaye! The Good Nurse 26 Ekim'de yayında - Sayfa 4

"The Good Nurse" Yapımının Oyuncu Kadrosunda Kimler Yer Alıyor?

"The Good Nurse" yapımında Amy Loughren rolünde Oscar ödüllü oyuncu Jessica Chastain ve Charles Cullen rolünde yine Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne yer alıyor. Yapımın geri kalan kadrosunda yer alan isimler ise şöyle: Nnamdi Asomugha, Noah Emmerich ve Kim Dickens.