Anasayfa /  Foto Galeri

Netflix’in en pahalı filmi "Red Notice" hakkında bilinmesi gerekenler

Netflix’in yıldızlarla dolu filmi Red Notice’in ilk inceleme puanları geldi. Başrollerinde son dönemlerin en popüler isimlerinden Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot, Ritu Arya ve Chris Diamantopoulos’un yer aldığı “Red Notice”, aksiyon komedi türünde izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz gün filmin ilk inceleme puanları da geldi. Filmin şu an için Metacritic üzerinde 22 incelemesi bulunuyor ve ortalaması ise 38. İşte 200 milyon dolarlık Red Notice hakkında bilmeniz gerekenler…

Netflix’in en pahalı filmi "Red Notice" hakkında bilinmesi gerekenler - Sayfa 1

“HAYAL KIRIKLIĞI”

Başrollerini Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un paylaştığı ve Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi olan "Red Notice"in inceleme puanları paylaşıldı.

Netflix’in en pahalı filmi "Red Notice" hakkında bilinmesi gerekenler - Sayfa 2

Donanım Haber'in aktardığına göre, filmin Metacritic üzerinde 22 incelemesi bulunuyor ve ortalaması 38. Rotten Tomatoes üzerinde ise 43 incelemeye sahip olan filmin ortalama puanı 35. 

Netflix’in en pahalı filmi "Red Notice" hakkında bilinmesi gerekenler - Sayfa 3

Kaynaklardan aktarılan bilgilere göre, Netflix'in aksiyon komedi türündeki yeni filminin puanlarının düşük olması filme duyulan ilgiyi de düşürdü. 

Netflix’in en pahalı filmi "Red Notice" hakkında bilinmesi gerekenler - Sayfa 4

RED NOTİCE KONUSU

Yönetmen koltuğunda Rawson Marshall Thurber'ın oturduğu "Red Notice"; bir FBI ajanının, kendisine tuzak kuran dünyanın en çok aranan sanat hırsızını yakalayabilmek için başka bir sanat hırsızıyla ortak çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen olayları anlatıyor.