Anasayfa /  Medya

Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle

Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle. İlk iki sezonuyla büyük ses getiren Netflix dizisi You 3. sezon onayını aldı. Penn Badgley ve Victoria Pedretti’nin geri döneceği 3. sezonun yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2020 16:39

Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle. İlk iki sezonuyla büyük ses getiren Netflix dizisi You 3. sezon onayını aldı. Penn Badgley ve Victoria Pedretti’nin geri döneceği 3. sezonun yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle

Netflix YOU dizisi tüm sezonlar izle - Netflix dizileri izle

Netflix You 1.2.3. sezon full tek parça izle - You dizisi full izle

Caroline Kepnes’in romanından uyarlanan, Supernatural dizisinin senaristlerinden Sera Gambla ve Love, Simon filmine imza atan Greg Berlanti‘nin yaratıcısı olduğu Netflix dizisi You, geçtiğimiz yılın sonunda 2. sezonuyla geri döndü. Başrolünde Gossip Girl ile tanınan Penn Badgley‘in yer aldığı dizi, stalk’lama teması üzerinden izleyiciyi gizemli olayların içerisinde sürüklemişti.

Dizinin ilk sezonunda, ilk görüşte aşık olduğu Beck’in kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olan Joe’nun, zamanla Beck’i takıntı hâline getirmesini ve işlerin içinden çıkılmaz bir hâl almaya başlamasıyla yaşanan olayları izlemiştik. Sezon sonunda Beck’i öldüren Joe’nun hayatı, uzun zamandır kayıp olan eski sevgili Candace Stone’nun aniden ortaya çıkmasıyla ilginç bir hâle evrilmişti. Dizinin 2. sezonunda Joe’un hayatı, Candace’in hayatı ona cehenneme çevirmek için geri dönüşüyle altüst oluyor. Joe, Candace’ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak için Los Angeles’a yerleşirken; yeni şehrinde üst sınıf bir markette çalışan ve şef olarak yaşamını sürdüren Love adında olağanüstü bir kadına aşık oluyor. Bu noktadan sonra Joe, Love sayesinde gerçek aşkı yakalayıp yakalamayacağı sorusuna yanıt arıyor.

Penn Badgley ve Victoria Pedretti’li You’nun 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Netlik Kazanmadı

Joe’nun geçmişine ve nasıl bir çocukluk geçirdiğine tanık olduğumuz 2. sezon, bize Love karakterinin iç yüzünü gösterdi. Başta Beck ile benzer karakter özelliklerine sahip olduğu düşündüğümüz Love, aslında hiç de göründüğü gibi biri değil. Love tıpkı Joe gibi aşk için her şeyi yapabilecek hatta insanları öldürebilecek bir potansiyele sahip. Sezon sonunda Joe ile birlikte olmasında önemli bir engel teşkil eden Delilah’ı öldüren Love, ikiz kardeşi Forty’nin ölümüyle yıkılır. Forty’nin ölmesinden hemen önce de Joe’ya hamile olduğunu söyler.

Yaşanan bu olaylardan sonra Joe ve Love, tıpkı Gone Girl filmindeki Amy ve Nick Dunne çiftinin durumunu yaşar ve ikili Los Angeles’ta yeni bir hayatın kapılarını aralar. Sezon finalinin son sahnesinde Joe, yeni komşusunu gözetlemesiyle yine insanları stalk’layacağının sinyallerini vermişti. Hâliyle bu durum yeni bir sezonun çekilip çekilmeyeceği sorusunu gündeme getirdi.

Variety’nin haberine göre You, 3. sezon onayını aldı. Şu aşamada dizinin 3. sezonuyla ilgili elimizde yeni bir bilgi bulunmuyor. 3. sezonla ilgili bildiğimiz tek şey, Penn Badgley ve Love karakterini canlandıran Victoria Pedretti‘nin rollerine geri dönecek olması. Yakın zamanda diziye katılacak yeni karakterlerin açıklanmasını bekliyoruz. Penn Badgley ve Victoria Pedretti’li You’nun 3. sezon yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Diziyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilir; ekibimizden Zeynep Pınar Uçar’ın Penn Badgley ile yaptığı röportajı buradan izleyebilirsiniz.

 

 

Yorumlar