Anasayfa /  Foto Galeri

Netflix Türkiye Ekim ayı takvimi belli oldu! İşte yeni yapımlar...

Bu sonbaharda da birbirinden iddialı ve yepyeni içerikler Netflix Türkiye’de yerini almaya hazırlanıyor. Ekim ayında Netflix Türkiye’de yayınlanacak olan dizi/film ve belgeselleri bu yazımızda bir araya getirdik.

Netflix Türkiye Ekim ayı takvimi belli oldu! İşte yeni yapımlar... - Sayfa 1

5 Ekim – Bay Harrigan’ın Telefonu

Küçük bir çocuk ile ihtiyar bir milyarder, kitaplar ve ilk iPhone’ları sayesinde yakınlaşır. Ancak yaşlı adam öldüğünde, aralarındaki gizemli bağ ölmeyecektir.

Stephen King’in If It Bleeds koleksiyonundaki aynı adlı romanından uyarlanan Amerikan korku filmi, 5 Ekim’de Netflix’te yayınlanmaya hazırlanıyor.

Netflix Türkiye Ekim ayı takvimi belli oldu! İşte yeni yapımlar... - Sayfa 2

7 Ekim – Andropoz

Aile babası Yusuf, 50 yaşını geçtikten sonra kafasını değişimle bozar. Önceleri saçını boyamakla başlayan bu masum değişim rüzgarları çok kısa sürmeden adrenalin dolu bir kasırgaya dönüşecektir.

Ekim ayında yeni bir Türk yapımı dizi daha Netflix Türkiye’ye ekleniyor. Merakla beklenen dizinin başrolünde ise Engin Günaydın’a Tamer Karadağlı ve Derya Karadaş eşlik ediyor.

Netflix Türkiye Ekim ayı takvimi belli oldu! İşte yeni yapımlar... - Sayfa 3

7 Ekim – The Midnight Club

Ölümcül hastalıklardan muzdarip gençlerin kaldığı bir yurtta, özel bir kulübün üyeleri tüyler ürpertici bir anlaşma yapar. İlk ölen, öteki dünyadan bir işaret gönderecektir.

Netflix’in yeni korku dizisi The Midnight Club ilk 10 bölümüyle 7 Ekim’de izleyenlerle buluşacak.

Netflix Türkiye Ekim ayı takvimi belli oldu! İşte yeni yapımlar... - Sayfa 4

14 Ekim – Bridge Hollow Laneti

Cadılar Bayramı’ndan nefret eden bir baba, kötü bir ruh ortalığı birbirine katıp süslemeleri canlandırınca kasabayı kurtarmak için ergen kızıyla gönülsüzce birlik olur.

Heyecan verici bu komedi filmi ise 14 Ekim’de Netflix Türkiye’de yerini alacak.