Anasayfa /  Medya /  Dizi

Netfilx La Casa De Papel 4. sezon ücretsiz izle - Full dizi izle

Netfilx La Casa De Papel 4. sezon ücretsiz izle - Full dizi izle. Dünya çapında rekor kıran Netflix dizisi La Casa De Papel 4.sezon bugün itibarıyla başladı. Yeni sezon ilk bölümünün bugün saat 10:00'da Netflix'te yayınlanmasının ardından dizi ile ilgili araştırmalar artmaya başladı. İlk üç sezonunda büyük başarı yakalayan dizi yaklaşık bir senenin geçmesinin ardından yeni sezon ilk bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Raquel yakalanmış, ekibi ifşa edip etmeyeceği merak konusu olmuştu

Abone ol
Abone ol 04 Nisan 2020 15:24

Dünya çapında rekor kıran Netflix dizisi La Casa De Papel 4.sezon bugün itibarıyla başladı. Yeni sezon ilk bölümünün bugün saat 10:00'da Netflix'te yayınlanmasının ardından dizi ile ilgili araştırmalar artmaya başladı. İlk üç sezonunda büyük başarı yakalayan dizi yaklaşık bir senenin geçmesinin ardından yeni sezon ilk bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Raquel yakalanmış, ekibi ifşa edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Öte yanda Profesör, Raquel'in öldüğünü düşünmüş ve ne yapacağını bilememişti. Yeni sezonda kontrolünü kaybedeceği düşünülürken Raquel'in ise eski hayatına dönme şansı yakalayacağını gösteriyor. Dizinin yeni sezonunu izlemek isteyenler ise La Casa De Papel 4.sezon izle araştırması yapıyorlar. Buna göre; La Casa De Papel yeni sezon nasıl izlenir?

Netfilx La Casa De Papel 4. sezon ücretsiz izle - Full dizi izle

Netfilx La Casa De Papel 4. sezon ücretsiz izle - Full dizi izle

Netflix'in dünya çapında rekor kıran dizisi La Casa De Papel 4.sezon başladı. Yeni sezon ilk bölümün yayınlanmasının ardından dizinin hayranları La Casa De Papel yeni sezon izle araştırması yapıyorlar. Son sezonda; Rio'yu özgürlüğüne kavuşturmak için bir araya gelen ekibin direnişi yeni sezonda da devam edecek. Son sezonun son bölümünde ise Raquel Murillo için verilecek cezanın 3 yıl olması korkutuyor. Bu durumda Profesör'ün ne yapacağı ise merak konusu. Buna göre; La Casa De Papel 4.sezon nasıl izlenir?

LA CAS DE PAPEL YENİ SEZON 2020 BAŞLADI!
İspanyol dizisi La Casa De Papel yeni sezonu ile bugün başladı. Diziyi izlemek isteyenler ise La Casa De Papel 4.sezon izle araştırması yapmaya başladılar.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NE?

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

RAQUEL'DEN ÜZEN HABER GELDİ!

Dizinin müfettişi Raquel'i canlandıran Itziar Ituno, geçtiğimiz günlerde corona virüse yakalandığını açıklamıştı. Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından kendini izole eden oyuncunun yeni bölümde yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Yorumlar