Anasayfa /  Foto Galeri

Nesrişah Yorgun cinayetinde iğrenç detaylar! 'Babam soyunmamı istedi'

Iğdır'da kaybolduktan 5 yıl sonra, boşandığı Eyüp Yıldızhan tarafından öldürülüp oturdukları apartmanın bodrum katına çelik sandık içinde gömüldüğü ortaya çıkan Nesrişah Yorgun’un kızı Naride Nur Yıldızhan (22), yaşadığı dehşet dolu geceyi anlattı. İşte haberin detayları...

Nesrişah Yorgun cinayetinde iğrenç detaylar! 'Babam soyunmamı istedi' - Sayfa 1

Iğdır'da Nesrişah Yorgun'un cesedi kaybolduktan 5 yıl sonra bulundu. Genç kadın, kocası tarafından öldürülüp, bodrum katına çelik sandığın içinde gömülmüştü. Koca vahşetine kurban giden kadının kızı Naride Nur Yıldızhan (22), o geceyi anlattı. 'Baba'nın sabah kızına yaptığı ise rezalet!

Nesrişah Yorgun cinayetinde iğrenç detaylar! 'Babam soyunmamı istedi' - Sayfa 2

Topçular Mahallesi 111’inci Sokak’taki Akçay Apartmanı 5’inci katında oturan Naride Nur Yıldızhan, 7 Kasım 2016’da Iğdır Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak babası Eyüp Yıldızhan’ın, kendisi ve kardeşlerinin hürriyetini tehdit ettiğini, boşadığı annesi Nesrişah Yorgun’u da bıçaklayarak öldürdükten sonra kan izlerini temizleyip cesedi de arkadaşıyla taşıdığı ihbarında bulundu. 

Nesrişah Yorgun cinayetinde iğrenç detaylar! 'Babam soyunmamı istedi' - Sayfa 3

Gözaltına alınan Eyüp Yıldızhan, “Ben karımı öldürmedim. Kendisi kayıp ben de merak ediyorum" diye ifade verdi.

Nesrişah Yorgun cinayetinde iğrenç detaylar! 'Babam soyunmamı istedi' - Sayfa 4

O dönem cinayet tespit edilemediği için dosya arşive kaldırılırken, Nesrişah Yorgun için de arama kaydı hazırlandı. Eyüp Yıldızhan, çocuklarına yönelik ‘hürriyeti tahdit’ suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.