Anasayfa /  Foto Galeri

Neler Oluyor Hayatta'da beklenmedik kriz! Seda Akgül'den Hakan Ural'a olay sözler

Neler Oluyor Hayatta programında yaşanan ayrılık şoke etti. Bir süredir Kanal D ekranlarında Hakan Ural ile birlikte sunduğu Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldığını duyuran Seda Akgül, kararıyla ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyadan ayrılık açıklaması yapan Seda Akgün yapımcısı ve partneri olan Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural hakkında olay ifadeler kullandı. Peki Seda Akgül Neler Oluyor Hayatta programından neden ayrıldı? İşte Seda Akgül'ün sosyal medyadan yaptığı o açıklama...

Neler Oluyor Hayatta'da beklenmedik kriz! Seda Akgül'den Hakan Ural'a olay sözler - Sayfa 1

Seda Akgül, bir süredir devam ettiği Neler Oluyor Hayatta adlı programındaki görevinin sona erdiğini söyledi. Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ayrılık kararıyla ilgili şoke eden ifadeler kullandı.

Neler Oluyor Hayatta'da beklenmedik kriz! Seda Akgül'den Hakan Ural'a olay sözler - Sayfa 2

Seda Akgül'ün Neler Oluyor Hayatta programından ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Yeni haftanın ilk gününde Kanal D'de Hakan Ural'la birlikte sundukları Neler Oluyor Hayatta programından ayrılan Seda Akgül açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı.

Neler Oluyor Hayatta'da beklenmedik kriz! Seda Akgül'den Hakan Ural'a olay sözler - Sayfa 3

Oyuncu Hakan Ural'la birlikte sunduğu sabah programını sürpriz bir kararla bırakan Seda Akgül, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrılık kararı merak edilen sunucu, Sibel Can'ın eski eşi Hakan Ural hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

İşte Seda Akgül'ün sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili yaptığı o açıklama:

Neler Oluyor Hayatta'da beklenmedik kriz! Seda Akgül'den Hakan Ural'a olay sözler - Sayfa 4

"UZAK DURMAK LAZIM"

"Neler Oluyor hayatta programından ayrılma nedenim, programın yapımcılığını üstlenen Bloom Medya'nın patronu Uygar Ataş'ın programı bırakması ve benim sözleşmemin o şirketle olmasıdır. Şu anda ne partnerim, ne de eski patronumla herhangi bir bağım veya dostluğum kalmamıştır. Keyfi sebeplerden ve kişisel hırslardan dolayı ekmek parası ile oynayabilen insanlardan uzak durmak lazımdır.