Anasayfa /  Foto Galeri

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu!

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu! Show TV'deki Çukur dizisinde Koçovalıların artık tek düşmanı kaldı. Nejat İşler, diziden ayrıldı, ardından fırtına kopardı. Çukur'da son bölümde neler oldu?

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 1

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu!

Show TV'deki Çukur dizisinde Koçovalıların artık tek düşmanı kaldı. Nejat İşler, diziden ayrıldı, ardından fırtına kopardı. Çukur'da son bölümde neler oldu?

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 2

Çukur'a son zamanlarda ayrılıklar damga vurdu. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Burak Dakak, Nejat İşler, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinin yeni bölümünde de bir veda yaşandı.

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 3

Çukur son bölümde, Çağatay'ın öldürdüğü yeğeni Seren'den giden sinyali takip eden Cumali ve Yamaç Çağatay'ın kaldığı eve ulaştılar. Burada Kulkan kendilerine Çağatay'ın kaldığı yerin adresini vererek Erdenetler'deki birbirine ihanet geleneğini devam ettirdi. 

Nejat İşler'in Çukur dizisinde ayrıldığı sahne ve Rusça söyledikleri sosyal medyada olay oldu! - Sayfa 4

Çağatay Erdenet, Yamaç, Cumali ve Akın'la son kez yüzleştikten sonra bir mayının üstünde son nefesini verdi. Ünlü oyuncu Nejat İşler de Çukur'a veda etti.