Anasayfa /  Foto Galeri

Nefesler tutuldu! İşte Fatih Terim'in derbi kadrosu!

Galatasaray'da Fatih Terim deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçına hangi 11'le çıkacak? Sarı-Kırmızılı taraftarlar bu sorunun cevabını merakla bekliyor. İşte Terim'in Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında çıkmaya hazırlandığı muhtemel 11 ve detaylar...

Nefesler tutuldu! İşte Fatih Terim'in derbi kadrosu! - Sayfa 1

Süper Lig'de çıktığı son 6 maçı kazanan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesi haline gelen Galatasaray sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Cimbom ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. 20 yıldır rakibini mağlup edemeyen Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

Peki, Galatasaray, Fenerbahçe derbisine hangi 11'le çıkacak. Mario Lemina'nın Kayserispor maçında sakatlanması Fatih Terim'in tüm planlarını bozdu. Son dönemde takımın en formda isimlerinden olan Lemina'nın yerine kimin oynayacağı büyük merak konusu... İşte Fatih Terim'in Fenerbahçe maçına çıkması beklenen muhtemel 11'i...

Nefesler tutuldu! İşte Fatih Terim'in derbi kadrosu! - Sayfa 2

Fernanado Muslera...

Ligde 22 hafta geride kalırken Süper Lig'in en az gol yiyen kalecisi. Performansı ile Galatasaray'ı sırtlamaya devam ediyor. Takım adına Kadıköy'de en güvenli bölge olacak.

Nefesler tutuldu! İşte Fatih Terim'in derbi kadrosu! - Sayfa 3

Mariaono

Devre arası gitsin diye herşey yapıldı ama o ikinci yarı performansıyla ikinci baharını yaşıyor. Kayserispor maçında "Neredesin Mariano" dedirtti. Muslera gibi yeri sağlam.

Nefesler tutuldu! İşte Fatih Terim'in derbi kadrosu! - Sayfa 4

Donk

Luyindama'nın sakatlığının ardından stopere geçti. Galatasaray'ın son kazandığı 6 maçta sahaya 11'de çıktı. Sarı-Kırmızılı takım bu maçlarda sadece iki gol yedi. Fatih Terim'in stoperde Donk'tan vazgeçmesi pek mümkün görünmüyor.