Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu: 3-1 özet ve golleri izle

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile Süper Lig'de 16. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nefes kesen derbide Fenerbahçe, ezeli rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti kritik üç puana uzandı. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu: 3-1 özet ve golleri izle

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2019 21:01

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ile Süper Lig'de 16. hafta heyecanı tüm hızıyla devam etti. Nefes kesen derbide Fenerbahçe, ezeli rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti kritik üç puana uzandı. İşte Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu: 3-1 özet ve golleri izle.

Süper Lig'in 16. haftası, Kadıköy'de nefes kesen bir derbiye sahne oldu. Fenerbahçe, evindeki derbi üstünlüğünü bu maçta da devam ettirmeyi başardı ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, 28 puana yükselip Beşiktaş'ı geçerken üst üste son iki lig maçını kaybeden Kartal, 27 puanda kaldı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maç sonucu: 3-1 özet ve golleri izle - TIKLA  

Fenerbahçe'nin golleri 23'te penaltıdan Max Kruse, 32'de Ozan Tufan ve 58'de Vedat Muriqi kaydetti. Beşiktaş'ın tek golü ise 45+5'ten Atiba Hutchinson'dan geldi.

Son olarak Nisan 2005'teki unutulmaz 4-3'lük maçta Kadıköy'de Beşiktaş'a yenilen Fenerbahçe'nin siyah-beyazlılara karşı yenilmezlik serisi 16 maça çıktı.

Fenerbahçe'de kart cezası nedeniyle Garry Rodrigues bu maçta forma giyemedi. Ayrıca sakatlığı bulunan Hasan Ali, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar da kadroda yer alamadı. Emre Belözoğlu da sağ kasığındaki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak kadrodan çıkartıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 21: VE PENALTI KARARI ÇIKTI! VAR'da pozisyonu inceleyen Cüneyt Çakır, Rebocho'nun ceza sahası içinde topa elle dokunduğunu tespit etti.
Dk. 22: FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ! Penaltı atışını gole çeviren Kruse, takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk. 32: OZAN'DAN MÜTHİŞ FÜZE! Diaby'nin kaptırdığı topun ardından yaklaşık 30 metreden müthiş vuran Ozan'ın şutuna Karius uzansa da yetişemedi.
Dk. 39: BEŞİKTAŞ LEHİNE ÇİFT VURUŞ! Kaleci Altay kale vuruşu esnasında topu yere bıraktıktan sonra Burak'ın baskısını görünce yeniden eliyle tuttuğu için, siyah-beyazlılar çift vuruş kazandı.
Dk. 45+5: BEŞİKTAŞ FARKI BİRE İNDİRDİ! Caner'in kullandığı frikikte kale önünde vuruşunu yapan Atiba, Altay'ın üstünden topu ağlarla buluşturdu.
Dk. 47: BEŞİKTAŞ'TAN TEHLİKE! Caner'in kullandığı serbest vuruşta Elneny'nin kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti.
Dk. 58: MURIQI ATTI! Sağ kanattan Isla geldi, çizgiye kadar indi ve içeri çevirdi, Muriqi'nin dokunuşuyla top Karius'un bacakları arasından ağlara gitti.
Dk. 66: FENERBAHÇE'DEN TEHLİKE! Deniz'in ceza sahası dışından uzak köşeye doğru çektiği şutunu kaleci Karius parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
Dk. 71: FENERBAHÇE'DEN TEHLİKE! Ceza sahasına yakın bir noktadan uzak köşeye şutunu gönderen Tolga'nın vuruşu direğin dibinden auta çıktı.
Dk. 81: Lens'in sağ kanattan yaptığı ortasını Atiba kontrol etti, vuruş açısı ararken Isla'ya faul yaptı.
 

Yorumlar