Anasayfa /  Magazin

Necati Şaşmaz aldatıldı mı? video

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı ilişkisini yorumladı.

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2019 18:41

Necati Şaşmaz aldatıldı mı?

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı ilişkisini yorumladı.


Dava dilekçesinde Necati Şaşmaz'ın ağır kusurlu hakaretleri olduğunu iddia ettiği genç eşi, biri 5, diğeri 3 yaşındaki iki çocuğunun velayetinin yanı sıra 10 milyon lira tazminat istemesi herkesi şaşırtmıştı. Karşı dava açan 27 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı'ysa kendisine ihanet ettiğini, aşağılayıp yok saydığını belirttiği Necati Şaşmaz ile ilgili şok iddialarda bulunmuş ve 47 yaşındaki eşinin kendini mehdi ilan ettiğini ilan etmişti. 

Geçen hafta Necati Şaşmaz ve Kaşıkçı'nın anaokulunda öğrenim gören oğulları Ali Nadir'in mezuniyet töreni vardı. Necati Şaşmaz törende hazır bulunurken Nagehan Kaşıkçı'nın boşanma davasının devam ettiği bu özel günde bulunmaması dikkat çekti. Kaşıkçı'nın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Necati Şaşmaz'la karşılaşmamak için törene gitmediği öğrenildi. Nagehan Kaşıkçı'nın geçen aylarda sosyal medya hesabından Şaşmaz soyadını kaldırdığı ortaya çıktı. 

Seren Serengil ise ikilinin yaşadığı bu durumu "Mezuniyetlerde babaların zaman zaman gelmediğini görüyoruz ama annenin gelmediği bir değişik olmuş. Bu evli adamlara tekrar söylüyorum. Ağır kusur bir evlilikte aldatma olabilir. Ne kusur etmiş olabilir ağır 10 milyon TL'lik... Açıklamıyorum, söylemiyorum ama sen beni aldattın demek... Bu bizi düşündürtüyor Necati Bey... Susuyorsunuz ya aldatılan erkekler. Ağır kusurlu olarak bu bize geldiyse Necati Şaşmaz'ın bir açıklama yapması gerekiyor. Gerçekten bu kadın seni aldatmadıysa, bizim gözümüzdeki ağır kusur başka bir şey olur. Ama aldattıysa da söylemeniz lazım. Üniversiteye giderse Nagehan orada kız ve erkek insanlarla görüşecek. Adam bunlara kapalı demek ki. Yoksa insan kendi karısının kültürsüz olmasını, üniversite okumasına neden engel olsun. Her üniversite mezunu da kültürlü olmuyor orası ayrı. Bence burada bir kültür farkı var." yorumunda bulundu.



Yorumlar