Anasayfa /  Spor

NBA Finalinde Golden State Warriors'a Kevin Durant şoku!

NBA Finalinde Golden State Warriors'a Kevin Durant şoku! Kevin Durant’in sağ baldırındaki zorlanma basketbol sahasıyla arasında engel olmaya devam ediyor. Golden State Warriors’ın NBA Finali planlarını da olumsuz etkiliyor.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2019 04:06

NBA Finalinde Golden State Warriors'a Kevin Durant şoku!

Golden State Warriors, ESPN‘in haberine göre Kevin Durant’in NBA Finali ilk maçında Milwaukee Bucks ya da Toronto Raptors karşısında hazır olmasının şu an olası gözükmediğini de açıkladı.

Habere göre hala Durant’in dönüşü için bir tarih belirlenmedi çünkü yıldız oyuncu hala parkede çalışmalara başlayabilmiş değil ve kimse iyileşme sürecindeki bu engel aşıldıktan sonra vücudunun nasıl reaksiyon vereceğini de bilemiyor.

Durant de sakatlığıyla ilgili yaptığı açıklamada daha önce baldırından geçirdiği sakatlıklara kıyasla bu seferki durumun daha kötü olduğunu itiraf etti:

“Her bir saniyeye ayrı odaklanıyorum. Ağırlık odasında yaptığımız her sette o sete odaklanarak çalışmaya uğraşıyorum ve geleceği çok da fazla düşünmemeye çalışıyorum. Çünkü bu sakatlık hakkında şu an çok da şey bilmiyorum. Takım doktorlarına bıraktım. Onların bana verdiği yönlendirmelere güveniyorum.”


Etiketler Milwaukee Buck
Yorumlar