Anasayfa /  Spor

Budenholzer'dan şok Drake açıklaması: Drake'in sahada işi yok!

Budenholzer'dan şok Drake açıklaması: Drake'in sahada işi yok! Milwaukee Bucks koçu Mike Budenholzer, Toronto Raptors maçlarında takımın "global temsilcisi" ünlü rap şarkıcısı Drake'in kenardan yaptığı hareketler hakkında düşüncelerini söyledi.

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2019 05:18

Budenholzer'dan şok Drake açıklaması: Drake'in sahada işi yok!





Milwaukee Bucks koçu Mike Budenholzer, Toronto Raptors maçlarında takımın "global temsilcisi" ünlü rap şarkıcısı Drake'in kenardan yaptığı hareketler hakkında düşüncelerini söyledi.



Drake, Giannis Antetokounmpo'yu kenar çizgiden gülerek rahatsız ederek ve Toronto koçu Nick Nurse'e destek olmak için omuzlarından saniyelik bir masaj yaparak Doğu Konferansı finalleri 4. maçında Bucks hayranlarının sinirini bozmuştu.



"SINIRLARIN OLMASININ BİR SEBEBİ VAR"



Budenholzer ifadesinde, maç içinde Drake'i farketmeden duramadığını belirtti:



"Kendisine aldırmama ve takımımıza odaklanma eğilimindeyim."



Ancak Budenholzer'ın, daha sonra Drake'in sahada dolaşması konusunda fazla serbestlik verilip verilmediğini sorduğunda da yanıtı şu oldu:

"Bazı molalarda görüyorum, Maça katılan ve maçın parçası olmayıp sahaya erişimi olan herhangi bir kimseyi tanımıyorum. Sahada ne kadar durduğunu bilmiyorum. Farkettiğimden çok daha fazla gibi görünüyor. Taraftarlar için - ya da Drake Toronto Raptors için ne olursa olsun - sahada yer yoktur. Sınırların olmasının bir sebebi var. Lig genellikle böyle şeylerin başında durmakta oldukça iyidir."



DRAKE KONSERİNE GİTMİŞLİĞİ VAR




Bir muhabir, şakayla karışık Budenholzer'a Bucks'ın kendi ünlü hayranı ile karşılık verip vermeyeceğini sordu.



Budenholzer uzun bir kahkahadan sonra "(Milwaukee Brewers yıldızı) Christian Yelich'in onlar mola aldığında gelip beyzbol sopası sallamasını falan isteyebiliriz." yanıtını verdi.



Budenholzer, Drake'in müziğinin hayranı olup olmadığını söylemedi. Ancak 2015'te, o zamanki Atlanta Hawks antrenörü Budenholzer, takımın oyuncuları Jeff Teague ve DeMarre Carroll ile bir Drake konserine katılmıştı.

 


Yorumlar