Anasayfa /  Kültür sanat

Sanatçı Murat Kekilli: Vizyon sahibi olan herkes 'moral' vermeli

Sanatçı Murat Kekilli, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında devam eden terör olaylarına değinerek, vizyon sahibi olan herkesin moral motivasyonunu en üst derecelerde tutması gerektiğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2017 21:11

Sanatçı Murat Kekilli, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında devam eden terör olaylarına değinerek, "Vizyon sahibi olan herkesin moral motivasyonunu en üst derecelerde tutması ve çevresini güdülemesi gerekmektedir. Bu yüzden vatan-millet aşkı, duyarlılığı öncelikli olmalı ve şu kem günler geçene kadar birbirimize dayanmalı, destek olmalıyız." dedi.

Kekilli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor günlerin vatan ve millet aşkıyla aşılabileceğini belirterek, insanların sanattan beklenti içine girdiği bu günlerde, sanatçı olarak, Anadolu'nun sahip olduğu güzellikleri sanatına yansıtmaya devam edeceğini söyledi.

Murat Kekilli film sektörüne girecek

Yeni bir albüm çalışması olduğunu belirten Kekilli, "Yeni çalışmalarımız ve film sektörüne atılmak gibi bir niyetimiz var. Lakin terör belası yakamızdan düşerse projelerimizi daha bir istekle hayata geçiririz diye düşünüyorum. Yıllarca 'Anadolu Rock' diye bir duruşun, bir sorumluluğun ve öğretinin olduğunu anlatıp durduk. Ülkenin zor zamanlarında bazen saz, kemençe, kaval hatta bir gitar ile haksızlıklara ve zorbalıklara karşı koymanın erdemini yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kekilli, yaşanan terör olaylarının uzun zamandır Türkiye'nin başını ağrıttığını ifade ederek, "Ülkemizin uzun zamandır bu gibi konularla meşgul edilmesinin altında yatan asıl nedenlerin ne olduğunu sağır sultan bile biliyordur. Terör olaylarındaki artış aslında küresel ölçekli güçlerin ve onları yönlendirenlerin yeryüzünde elleri ile yonttukları küçük, burjuvazi Tanrılarının artık sonlarının geldiğinin muştusudur. Zalimlerin dostu yoktur ve kaybetmek artık onların kaderleridir." şeklinde konuştu. 


Yorumlar