Anasayfa /  Foto Galeri

Müzik derneğinde iğrenç taciz iddiası! Adet döngüsünü bile istemiş

İstanbul Filarmoni Derneği'nin dergisi için editör olarak işe başlayan Dilacan Ö., Dernek Başkanı Atilla Tuna tarafından taciz edildiğini iddia etti. İşte haberin detayları...

Müzik derneğinde iğrenç taciz iddiası! Adet döngüsünü bile istemiş - Sayfa 1

İstanbul Filarmoni Derneği'nin dergisi için editör olarak işe başlayan Dilacan Ö., Dernek Başkanı Atilla Tuna tarafından taciz edildiğini iddia etti. Genç kadın, Tuna'nın kendisine, çalışabilmesi için tamamen ona teslim olması gerektiğini, özel hayatını rapor etmesini istediğini ve adet döngüsünü bile bildirmesi gerektiğini söylediğini iddia etti.

Müzik derneğinde iğrenç taciz iddiası! Adet döngüsünü bile istemiş - Sayfa 2

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü son sınıf öğrencisi Dilacan Ö. (24), 16 Ağustos'ta İstanbul Filarmoni Derneği'nde (İFD) yeni çıkacak müzik dergisinin editörü olarak işe başladı. Dilacan, iddiasına göre, daha önceden tanıştığı evli ve 3 çocuk babası olan Dernek Başkanı Atilla Tuna'nın tacizine uğradı. İşten ayrılan Dilacan, Atilla Tuna hakkında 'cinsel saldırı' suçundan şikâyetçi oldu.

Müzik derneğinde iğrenç taciz iddiası! Adet döngüsünü bile istemiş - Sayfa 3

4 KİŞİ İSTİFA ETTİ:

 Tuna'nın dernekte çalışabilmesi için kendisine aralarında "adet döngüsü raporu"nun da olduğu 3 şart koştuğunu belirten Özçelik'in şok iddiaları, 4 yönetim kurulu üyesini istifaya götürdü.

Müzik derneğinde iğrenç taciz iddiası! Adet döngüsünü bile istemiş - Sayfa 4

İŞ GÖRÜŞMESİ İLE BAŞLADI

Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Müzikoloji Bölümü öğrencisi Dilacan Özçelik, iş görüşmesi için İstanbul Filarmoni DerneğiBaşkanı Atilla Tuna ile bir araya geldi. Dernek başkanıyla görüşmesi olumlu geçen Özçelik, 16 Ağustos'ta derneğin yayınlayacağı bir müzik dergisinde editör olarak işe başladı.