Anasayfa /  Foto Galeri

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız uzak durun! İşte asla sevgili olmamanız gereken burçlar

Duygusal ilişkiler herkesin hayatında önemli bir yer tutuyor. Hayatınıza birini almaya karar verdiğinizde bu kişinin karakteri önem taşıyor. Mükemmel bir aşk hayatında burçların da etkisi var. Burçların bu etkisi nedeniyle bazı burçlarla sevgili olmadan önce 2 kere düşünmeniz gerekebilir. İşte yeni bir ilişkiye başlamamanız gereken burçlar…

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız uzak durun! İşte asla sevgili olmamanız gereken burçlar - Sayfa 1

Aşk ve ilişkiler konusunda herkesin bir fikri var. Fakat bazı burçlar var ki onlara asla gönlünüzü kaptırmayın. Çünkü üzülürsünüz. Peki hangi burçlarla sevgili olunmaz? İşte yanıtı...

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız uzak durun! İşte asla sevgili olmamanız gereken burçlar - Sayfa 2

Dışarıdan güçlü ve dayanıklı olan aslan burcu, dış görünüşüne de verdiği önemle bilinir. Ancak zaman zaman oldukça bencil davranabilirler. Her zaman kendi isteğinin olması konusunda ısrarcı olan aslan burcu, tüm ilgiyi de kendi üzerinde ister. İlgi çekmek için elinden geleni yapacağı ve sizin geri planda kalmanızı isteyeceği için zamanla çekilmez bir hal alabilirler. Başlarda büyüleyici gibi gelen aslan burcu ile birliktelik, zamanla çok bunaltıcı bir hale dönüşebilir.

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız uzak durun! İşte asla sevgili olmamanız gereken burçlar - Sayfa 3

Geçmişlerinde mutlaka uzun bir ilişki ya da evlilik vardır. Bu ilişki onları bir bakıma bağımlı hale getirmiştir. Attıkları her adımda mazinin acısını hissederler. Yeni kuracakları ilişki de bu adımlardan sadece birisidir.

Sinirli insanlardır, karşılarındakine güvenmezler ve sürekli kıskançlık krizleri çıkarırlar. Onlara sorduğunuz tüm soruların asla tam bir cevabı yoktur. Sürekli bir yanlarını saklarlar.

Mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız uzak durun! İşte asla sevgili olmamanız gereken burçlar - Sayfa 4

Çok yönlü ikizler burcu, aynı anda birçok şeyle uğraşmayı sever. Aynı zamanda maceracı ruhları nedeniyle durmadan da bir arayış içerisinde olabilirler. Başta bu durum kulağa heyecan verici gibi gelse de ilerleyen zamanda yorucu bir hal alabilir. Kendisi sakinliği ve dinginliği sevmediğinden sizin de dinlenmenize izin vermezler. İlgisini çok çabuk kaybeden ikizler burcu, hayatındaki her şeyden ve herkesten hızlıca sıkılabilir. Uzun ilişkiler konusunda iyi olmayan ikizler, karşısındakini dinleme konusunda da başarılı değildir.

Dışarıdan çalışkan gibi gözükseler de konu gerçek sorumluluklara geldiğinde tembelleşmeye oldukça meyillidirler. Ev işi yapmak ya da fatura ödemek gibi konular olduğunda her zaman kaçınmak için bir bahaneleri vardır.