Anasayfa /  Foto Galeri

Mutasyonlu korona virüs belirtileri nelerdir? İşte gün gün mutasyonlu koronavirüsün belirtileri

Mutasyon vakalarıyla birlikte korona vaka sayıları da artmaya başladı. Yaşanan yükselişle birlikte korona yeniden gündemin ilk sıralarına yerleşti. Peki, korona virüs belirtileri nelerdir? İşte, mutasyonlu korona virüs belirtileri...

Mutasyonlu korona virüs belirtileri nelerdir? İşte gün gün mutasyonlu koronavirüsün belirtileri - Sayfa 1

Korona virüsü vaka sayıları mutasyonla birlikte artışa geçti. Gözlemlenen artış sonrası korona virüs yeniden gündemin ilk sıralarına yerleşti. Peki, korona belirtileri enlerdir? Mutasyonlu korona belirtileri nelerdir? İşte, korona belirtileri ve mutasyonlu korona belirtileri...

Mutasyonlu korona virüs belirtileri nelerdir? İşte gün gün mutasyonlu koronavirüsün belirtileri - Sayfa 2

Yapılan araştırmalardan gelen son dakika haberine göre; genel olarak "yüksek ateş ve nefes darlığı" olarak bilinen corona virüs belirtilerinin bu semptomlar haricinde uzmanların araştırmaları sonucunda tespit edilen birçok farklı belirtisinin de bulunduğu biliniyor. Kişiden kişiye semptomları farklılık gösteren koronavirüs salgınına yakalanan vatandaşların büyük bir çoğunluğunda tat ve koku alma kaybı görüldüğü uzmanlar tarafından ifade edilirken vatandaşların salgın sürecinde corona virüsü belirtileri ile ilgili bilinç sahibi olması ve kendini takip etmesi büyük önem taşıyor. Corona virüs belirtileri kişiden kişiye değişen etkilere sebep olabiliyor.

Mutasyonlu korona virüs belirtileri nelerdir? İşte gün gün mutasyonlu koronavirüsün belirtileri - Sayfa 3

İŞTE MUTASYONLU VİRÜS BELİRTİLERİ!

Ülkemizde artan vakalarla beraber vatandaşlar corona belirtileri ile ilgili detayları gün içerisinde araştırıyor. Salgının ortaya çıktığı ilk günlerde daha uzmanlar Covid-19 virüsünün; soğuk algınlığı ve grip semptomları ile kendini gösterdiğini ifade etse de araştırmalar sonucunda yeni bulgular keşfedildi.

Mutasyonlu korona virüs belirtileri nelerdir? İşte gün gün mutasyonlu koronavirüsün belirtileri - Sayfa 4

GÜN GÜN ETKİSİ 1-3. gün

Soğuk algınlığı ve gribe benzeyen belirtiler ortaya çıkar. Hafif ateş ve boğaz ağrısı görülebilir. Bağışıklık zayıfsa mide bulantısı ve ishal görülebilir.