Anasayfa /  Foto Galeri

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a zeytin dalı! Derbi'nin ardından ilk kez konuştu

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Süper Lig'in 24. haftasında oynanan ve sarı kırmızılıların 1-0 üstünlüğü ile sona eren derbinin ardından yaşanan gerginlik hakkında açıklamalarda bulundu. Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ali Koç arkadaşımız, düşmanımız değil." dedi.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a zeytin dalı! Derbi'nin ardından ilk kez konuştu - Sayfa 1

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de tek golle mağlup ederek liderliğe yükselen Galatasaray'da Başkan Cengiz, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada derbi sonrası yaşanan gerilimin son bulması gerektiğini söyledi.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a zeytin dalı! Derbi'nin ardından ilk kez konuştu - Sayfa 2

Kulüpler arasında gerginliklerin sol bulması adına yöneticilerin daha dikkatli konuşması gerektiğini belirten Mustafa Cengiz, "Ali Koç arkadaşımız, düşmanımız değil. Bu kültürü getirmek lazım. Ülkemiz zor durumda, gerginlikler var, virüsün getirdiği sıkıntılar var. Yöneticiler konuşurken ağzından çıkan sözlere de dikkat etmeli." dedi.

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a zeytin dalı! Derbi'nin ardından ilk kez konuştu - Sayfa 3

Sarı lacivertli takımla rekabetin hep olması gerektiğine dikkat çeken Cengiz, "Sahada yeneriz, yeniliriz. Bizim edeceğimiz yanlış bir laf bir delikanlıyı kışkırtabilir. 

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a zeytin dalı! Derbi'nin ardından ilk kez konuştu - Sayfa 4

Fenerbahçe bizi yener, biz Fenerbahçe'yi yeneriz. İnşallah Fenerbahçe'yi hep yeneriz ama sonsuza kadar yenersek de bu işin tadı olmaz. Tabii ama espri mahiyetinde söylüyorum" diye konuştu.