Anasayfa /  Foto Galeri

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Ölüm nedeni belli oldu mu ? Anneden o sorulara yanıt

Türkiye, Mersin'de kaybolduktan sonra cesedi bulanan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal'a ağladı. Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Yörük kızı Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Anne Küçük kızın dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya cevap verdi. İşte haberinin ayrıntıları...

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Ölüm nedeni belli oldu mu ? Anneden o sorulara yanıt - Sayfa 1

Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Yörük kızı Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. 

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Ölüm nedeni belli oldu mu ? Anneden o sorulara yanıt - Sayfa 2

MÜSLÜME DEDESİ NEDEN TUTUKLANDI?

Kızın cesedinin bulunduğu gün jandarma ekipleri, Müslüme Yağal'ın anne ve babasının da aralarında olduğu yakınlarını ifadeleri için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Anneanne Müslüme Yağal, gece ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Ölüm nedeni belli oldu mu ? Anneden o sorulara yanıt - Sayfa 3

Küçük kızın dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya cevap veren Yağal, "Biz de bilmiyoruz" dedi.

Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Ölüm nedeni belli oldu mu ? Anneden o sorulara yanıt - Sayfa 4

Aile, ifade işlemleri sürdüğü için Müslüme'nin cenazesine katılamadı. Şüpheli sıfatıyla gözaltında 3 gece geçiren baba Mehmet, anne Selvi Yağal, kardeşler ve dede Hasan Yağal ile diğer aile üyeleri, dün adliyeye sevk edildi. Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilen 8 şüpheli, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı tarafından olayla ilgili tek tek sorgulandı.