Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Muslera: Dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdiği röportaj hakkında bir açıklama yapma ihtiyacı hisseden Fernando Muslera, "Kullandığım sözler tamamen yanlış anlaşılmış" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2020 23:14

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Türkiye'deki Corona virüsü gündemini ve yaşadıklarını anlattığı bir röportajda sosyal medyada sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederken yeni bir açıklamada bulundu.

 

''Dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz''
Fernando Muslera, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; ''Herkese Merhaba... Dünya olarak zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, sosyal medya da gördüğüm kadarıyla yaptığım bir röportajda kullandığım sözlerim tamamen yanlış anlaşılmış, dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz. Dünya olarak Korku ve Şüphe dolu bir dönemden geçiyoruz.

''Burayı hep 2. ülkem gibi görüyorum''
9 yıldır Türkiye’de yaşıyorum ve hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep 2. ülkem gibi görüyorum. Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’ın, Hükümetin, sağlık bakanının ve bütün sağlık personelinin özverili çalışmasını her geçen gün ekranlardan ve sosyal medyadan takip ediyoruz.
Sağlık konusu spordan, futboldan ve herşeyden daha önemli ve değerlidir. Bütün kalbim ve dualarım Sizlerle... Sabırlı olalım ve Evde kalalım... Sizleri çok seviyorum #evdekal.'' 

Muslera neler demişti?
Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera, Uruguay radyosu Sport 890'a radyoya açıklamalar yapmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ta corona virüs sonuçlarının pozitif çıkmasını yorumlayan Muslera, "Bize Çarşamba test yapıldı ve neticesini bekliyoruz. Bugün ya da yarın netice almayı bekliyoruz. İster istemez tedirginlik var ama Türkiye'deki durum şu anda İtalya'daki kadar kötü değil" dedi.

Etiketler Galatasaray Muslera
Yorumlar