Anasayfa /  Yerel

Erentepe beldesinde hizmet atağı

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Erentepe Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, beldede halkın talebine göre hizmet üretmeye devam ediyor.Erentepe Belediye Başkan Vekilliği görevine başlayan Kaymakam Hacı Arslan Uzan, beldede yapılacak çocuk...

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2017 10:33

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Erentepe Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, beldede halkın talebine göre hizmet üretmeye devam ediyor.

Erentepe Belediye Başkan Vekilliği görevine başlayan Kaymakam Hacı Arslan Uzan, beldede yapılacak çocuk parkları ve kadın eğitim merkezinin arsasında incelemelerde bulunarak, çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi. Beldedeki metruk binaların yıkılarak görüntü kirliliğine son verildiğini de dile getiren Uzan, “Yıkılan metruk binaların yerine daha yaşanabilir yeşil alanlar yapılacak. Belediyecilik hizmetlerimizin yoğun bir iş temposuyla gerçekleştiği beldemizde daha sağlıklı ulaşım için halkımızın isteklerini yerine getiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin planlamaları doğrultusunda alternatif yollar oluşturulurken, aynı zamanda yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlardaki dar yollar da daha kullanışlı hale getiriliyor” dedi.

Belde halkının ulaşım konusunda sıkıntıları olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Vekili Hacı Arslan Uzan, "Vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere daha kolay, daha hızlı ve daha kısa yoldan ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Böylece beldemizin çıkmaz sokaklarını kurtarıyoruz, yolu olmayan hanelerimize yeni yollar açıyoruz ve mevcut dar yollarımızı genişletiyoruz. Bağlantı yolları vatandaşlarımızın ulaşımında önemli bir yere sahiptir. Yaptığımız her çalışmanın beldemizin gelişimine katkıda bulunduğu biliciyle Erentepeli kardeşlerimize hizmet etmekteyiz. Halkın ihtiyaçlarına kulak vererek en kısa zamanda talepleri yerine getirilecek. Halkımızın ve beldemizin yararına olan ne varsa yapmak bizim başlıca gayemizdir ve bu şuurla çalışmalarımıza büyük kararlılık ve azimle devam ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar