Anasayfa /  Foto Galeri

'Murat Boz ile barıştı mı?' Aslı Enver 'Murat Boz' sessizliğine son verdi!

Uzun süreli ilişkilerini bir dargın bir barışık geçiren ve evlenecekleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılan Aslı Enver ile popçu Murat Boz'un bir süredir barıştıkları konuşuluyordu. Enver, Boz'un fan hesabını takip ettiğini anlayınca takibi bırakmıştı. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafa karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'Murat Boz ile barıştı mı?' Aslı Enver 'Murat Boz' sessizliğine son verdi! - Sayfa 1

Uzun süreli ilişkilerini bir dargın bir barışık geçiren ve evlenecekleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılan Aslı Enver ile popçu Murat Boz'un bir süredir barıştıkları konuşuluyordu.

'Murat Boz ile barıştı mı?' Aslı Enver 'Murat Boz' sessizliğine son verdi! - Sayfa 2

'Kardeşim Benim' filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi 2019'un Ekim ayında sonlanmıştı. Enver ve Boz ayrılıklarından sonra, sosyal medyadaki hareketleriyle sık sık gündeme geliyor.

'Murat Boz ile barıştı mı?' Aslı Enver 'Murat Boz' sessizliğine son verdi! - Sayfa 3

Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

'Murat Boz ile barıştı mı?' Aslı Enver 'Murat Boz' sessizliğine son verdi! - Sayfa 4

Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden Instagram kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı.