Anasayfa /  Foto Galeri

Mümkün mü demeyin! 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi!

Diyet listelerine yeni eklenen Türk kahve diyeti son günlerde oldukça ilgi görüyor. Kilo vermek isteyenler ve bel bölgesinde bulunan inatçı yağlardan kurtulmak isteyenler bu kahve tarifiyle muhteşem bir değişim yaşayacak. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran kahve tarifi

Mümkün mü demeyin! 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi! - Sayfa 1

Türk kahvesi geçmişten günümüze gelen en eski geleneklerden biri ve Türk örf adetlerimizin olmazsa olmaz içeceklerden biridir. Günün her saati tüketilen kahvenin kalbe ve daha birçok şeye faydaları bulunmaktadır. 

Mümkün mü demeyin! 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi! - Sayfa 2

Türk kahvesi, yaz mevsiminde tam da zayıflamaya uğraşan birçok kişi tarafından zayıflatıp zayıflatmadığı araştırılıyor. Özellikle son günlerde Instagram'da dolaşan ve 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi gündem oldu. 

Mümkün mü demeyin! 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi! - Sayfa 3

İçeriğinde kakao olmasıyla ilgi çeken bu tarifle vücudunuzda yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. Peki son günlerin popüler kahvesi nasıl yapılır? İşte zayıflatan Kakaolu sütlü ve tarçınlı kahve tarifi:

Mümkün mü demeyin! 1 haftada 10 cm incelten kahve tarifi! - Sayfa 4

KAKAOLU SÜTLÜ VE TARÇINLI TÜRK KAHVESİ TARİFİ

Özellikle metropol şehirlerde yaşayan ve masa başı iş yapan kişilerin şikayet ettiği zaman Spor yapmaya fırsat bulamayan birçok kişinin imdadına yetişen bu kahve sosyal medyada popülerliğini koruyor. Deneyen birçok kişi tarafından önerilen bu tarifi sizler için hazırladık.