Anasayfa /  Popüler

Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin doğurdu mu, cinsiyeti ne?

Mükremin Gezgin kimdir ve doğurdu mu gibi sorular, TikTok fenomeni ismin doğum yaptığı haberleri üzerine en çok aranan konular arasında yerini aldı. Peki Mükremin Gezgin doğurdu mu, cinsiyeti ne? Mükremin Gezgin erkek mi, kadın mı?

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2022 00:19

Mükremin Gezgin doğurdu mu gibi konular, TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in doğum yaptığı haberleri üzerine en çok aranan konular arasında yerini aldı. Peki Mükremin Gezgin kimdir, cinsiyeti ne? Mükremin Gezgin erkek mi, kadın mı?

Sosyal medya platformu TikTok'ta çektiği video ile sık sık gündeme gelen ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılanan Mükremin Gezgin, geçtiğimiz dönemlerde hamile olduğunu duymuştu.

Yaptığı Bu Açıklamayla Birçok Kişi Tarafından Dalgaya Alınan Mükremin Gezgin, Son Olarak Yaptığı Paylaşımla Milyonlarca Kişiyi Hayrete Düşürdü. Önce Doğumhanede Sedyenin Üzerinde Yatarken Bir Fotoğraf Paylaşan Mükremin Gezgin, Daha Sonra Kucağında Bir Bebek Alarak Poz Verdi. Paylaşımın Altına İse ‘Hayatıma Hoşgeldin Onur’um’ Yazan Mükremin Gezgin’in Bu Paylaşımı Kısa Sürede Sosyal Medyayı Salladı.

Mükremin Gezgin doğurdu mu?

Yapılan bu paylaşım sonrası Mükremin Gezgin doğurdu mu gibi sorular sosyal medyada dolaşmaya başladı. Paylaşımdaki bebeğin kimin bebeği olduğu bilinmezken, Mükremin Gezgin, daha sonrasında yaptığı paylaşımlarla bebeği kendinin doğurduğunu ima eden mesaj ve fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Mükremin Gezgin kimdir? 

8 Nisan 1998 yılında Ankara'da doğduğu bilinen Mükremin Gezgin, TikTok platformunda paylaştığı videolar ile tanınıyor.

Cinsiyetinin erkek olduğu bilinen Mükremin Gezgin’in yaptığı doğum paylaşımlarının reklam amacıyla yapıldığı söyleniyor.

Mükremin Gezgin’in, TikTok platformunda toplam 1.3 milyon takipçisi bulunurken, Instagram takipçi sayısı ise 123 bin.

Yorumlar