Anasayfa /  Medya

Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil'in Nilhan Osmanoğlu hakaretlerine Hikmet Genç'ten sert tepki video izle

Abdülhamit Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'nun Anayasa değişikliğine 'Evet' diyeceğini açıklaması üzerine Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil, Osmanoğlu'nu hedef tahtasına oturtarak, hakaret edip ahlaksız imalarda bulundu. 24'te yayınlanan "Günün Manşeti" programında konuyu gündeme getiren Hikmet Genç, bir anneye, bir kadına böyle bir hakaretin yapılamayacağını belirtti ve hadsiz hakaretlere sert tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2017 03:48

Uğur Dündar'ın sunduğu bir televizyon programına konuk olan Yılmaz Özdil, yayına telefonla bağlanan Müjdat Gezen'le birlikte Nilhan Osmanoğlu'na çirkin hakaretler yağdırdı.

Bir kadın ve anne olan Nilhan Osmanoğlu'na siyasi görüşünden dolayı hakaret edip çirkin imalarda bulunan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüyor.





REFERANDUMA EVET DEDİĞİ İÇİN HEDEF HALİNE GETİRİLDİ

Sultan Abdülhamid Han'n torunlarından olan Nilhan Osmanoğlu, son zamanlarda yeni anayasaya destek veren açıklamalarıyla gündeme gelmiş ve "referanduma hayır" diyen bir kesim tarafından aleyhinde linç kampanyası başlatılmıştı.

HADSİZ İKİLİYE GÜNÜN MANŞETİ'NDE SERT TEPKİ

24'te yayınlanan "Günün Manşeti" programında konuyu gündeme getiren Ersoy Dede ve Hikmet Genç, bir anneye, bir kadına böyle bir hakaretin yapılamayacağını belirtti ve hadsiz hakaretlere sert tepki gösterdi.

Hikmet Genç hakaretleri "İnsanın kanına dokunan, terbiyesizce ve ahlaksızca olarak" niteledi. Ersoy Dede ise "Oradaki dinleyiciler ne dediklerini anlasalar bu dramatik, bu trajik tabloya gülmezlerdi" dedi.


Yorumlar