Anasayfa /  Güncel

Muhittin Böcek'ten sevindiren haber!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten bu kez iyi bir haber geldi. İşte haberin detayları...

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2020 11:03

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten bu kez iyi bir haber geldi. İşte haberin detayları...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten, 64 gün sonra sevindiren haber geldi.

Sosyal medya hesabından Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyuran ve korona virüs sebebiyle günlerdir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 64 gün sonra yoğun bakımdan çıkarılarak nihayet normal servise alınıyor.

Bilgiyi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkilileri de doğrularken, bugün saat 11.30’da senato odasında düzenlenecek basın toplantısıyla Böcek’in genel sağlık durumu hakkında detaylı bilgilendirme yapılacak. 

17 Ağustos’ta test sonucunu duyurmuştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.

Nefes borusuna delik açılmıştı

Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek’e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı.

 

 

Yorumlar