Anasayfa /  Politika

Muharrem İnce'ye vatandaştan tepki: Bizi sattınız

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Aydın ziyaretinde yaşanan olay dikkat çekti. İnce'nin Didim'de vatandaşlarla bir araya geldiği dakikalarda İnce'nin başını çektiği kalabalığı durduran kadın, "Siz bizi sattınız" diye bağırdı.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2021 18:49

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin kurultayının ardından ilk defa sokağa çıktı. Vatandaşlarla bir araya gelen İnce, esnafa da ziyarette bulundu. İnce'nin Didim ziyareti sırasında ise ilginç anlar yaşandı. Vatandaş, İnce'ye "Size hakkımız helal etmiyorum; bizi sattınız" sözleriyle tepki gösterdi.

"Sizin için kapı kapı dolaşıp oy istedim"
Aydın ve ilçelerini ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Didim'deki esnaf gezisinde Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir kadın İnce'ye tepkisini dile getirdi. İnce'ye seslenen ve adı öğrenilemeyen kadın "Muharrem Bey ben size hakkımız helal etmiyorum" demesinin ardından İnce "neden" diye sordu. Neden sorusunun ardından konuşmasına devam eden kadın "Ben geçen seçimlerde kapı kapı dolaştım. Oy istedim sizin için, ama siz ne dediniz. Kaç bin arkamda dediniz; İncenin cevabı ise 50 bin.. Dinleyecekseniz anlatayım" derken "Kadın bana o gün anlatacaktınız. O gün çıkıp açıklama yapacaktınız. Siz bizi sattınız" sözleriyle eleştirdi.

"CHP beni saattı, sandıklara gözlemci koymadılar"
Kadının "sattınız" sözüne ise Muharrem İnce, "Beni satan CHP, 12 bin sandığa gözlemci koymadı. Belgesini göndereyim mi size" sözleriyle cevap verdi.

Muharrem İnce ve beraberindeki partililer Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinde esnafı gezdi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle bol bol fotoğraf çektirdi. İnce, daha sonra parti otobüsüyle şehir turu attı. Ardından İlçe binasını ziyaret eden İnce, partililerle sohbet edip fotoğraf çektirdi ve diğer programlar için ilçede ayrıldı.

Etiketler Muharrem İnce
Yorumlar