Anasayfa /  Politika

Muharrem İnce'den bomba açıklama: Beştepe'ye giden CHP'li...

Muharrem İnce, Fatih Altaylı'ya "Beştepe'ye giden CHP'liyi tanıdığını ve bu kişinin bir genel başkan yardımcısı olduğunu" açıkladı.

Abone ol
Abone ol 08 Ağustos 2020 14:26

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, önceki günkü yazısında İnce'nin parti çalışmalarını konu alan bir yazı kaleme almıştı. İnce'ye "iktidar medyasının destek verdiğini" kaydeden Altaylı, "Beştepe'ye giden CHP'li" iddiasını ortaya atan gazeteci Talat Atilla'nın haklı olup olmadığını sormuştu.

Altaylı, bugünkü köşesinde İnce'nin dünkü yazı nedeniyle kendisini aradığını, "Beştepe'ye giden CHP'liyi tanıdığını ve bu kişinin bir genel başkan yardımcısı olduğunu" ifade ettiğini söyledi.

Öte yandan Altaylı, İnce'nin yeni parti iddialarıyla ilgili "Ben bir parti kurmuyorum. Ben yola çıkıyorum. Yüzde 31’le bıraktım. Şimdi onu yüzde 51’e çıkarmak için yola çıkıyorum" dediğini aktardı.

Altaylı'nın yazısı şöyle: 

"Bakın Fatih Bey, Beştepe’ye Cumhurbaşkanlığı Sarayına giden bir CHP’li var ama o ben değilim. Gidenin kim olduğunu da biliyorum. Bir genel başkan yardımcısı gitti Saray’a, Tayyip Erdoğan’a. Görüştü.”

Burada lafa giriyorum. “Niye adını açıklamıyorsunuz o zaman?” diye soruyorum. “Yüzde 100 emin olsam açıklayacağım ama yüzde 99 eminim ve vicdanım o yüzde 1’den ötürü açıklamamı engelliyor. Ama söylüyorum işte bir genel başkan yardımcısı.”

“Hala genel başkan yardımcısı mı?” diye soruyorum. “Yok artık değil” diyor Muharrem İnce.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar