Anasayfa /  Politika /  Chp

Muharrem İnce canlı yayını terk etti! Gururumla kimseyi oynatmam..

Muharrem İnce canlı yayını terk etti! Gururumla kimseyi oynatmam.. Haber Global ekranına konuk olan Muharrem İnce, kanalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasına bağlanmasına tepki göstererek yayını terk etti. İnce yayını terk ederken "Gururumla kimseyi oynatmam. Türkiye Cumhuriyeti, Erdoğan'ın babasının malı değildir." dedi.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2020 22:34

CHP'li Muharrem İnce, Haber Global'de Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu 'Neden' programına konuk oldu. İnce, konuşması kesilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verilmesine tepki göstererek canlı yayını terk etti.

İnce, programdan ayrılırken, "Okçular Vakfı'ndaki konuşmasını vermeyeceğiz dediniz. Verdiniz. Ben konuşuyorum burda, 35 televizyon onu veriyor zaten. Daha sonra acilen beni kesip ona bağlıyorsunuz. Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında 2 sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu haketmiyor. Ben Erdoğan'dan korkmuyorum." diyerek canlı yayını terk etti.

İnce'nin stüdyoyu terk etmesinin ardından program reklam arası verdi.

Yorumlar