Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olay! Elimdeki fotoğrafı yayınlasam...

Milyonları ekran başına kilitleyen Müge Anlı, yeni haftanın ilk programında 14 yaşındaki torunlarının kendisinden 10 yaş büyük bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia eden dede Şemsettin Arslan ve eşini konuk etti. Elinde fotoğraflar olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Ben elimdeki fotoğrafı yayınlasaydım ülke gündemi yıkılırdı" dedi. İşte Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olayın detayları...

Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olay! Elimdeki fotoğrafı yayınlasam... - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e 10. sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki torunlarını arayan dede Şemsettin Arslan ve eşi konuk oldu. Müge Anlı, Şemsettin Arslan'ın torunun Sibel Hanım tarafından alıkonulduğunu söyledi. Şüpheli şahısla ayrı eve çıktığı ortaya çıkan küçük kıza ilişkin açıklamada bulunan dede Şemsettin Arslan, Sibel hanımdan şikayetçi olduklarını vurguladı.

Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olay! Elimdeki fotoğrafı yayınlasam... - Sayfa 2

Müge Anlı 36 gündür kayıp olan küçük kızı buldu. Küçük kız 2 gün devlet himayesi altına alındı. Süreç sona erdiğinde kızın isteği üzerine ailesine teslim edileceği aktarılırken konuya ilişkin yapılan açıklamada Dede Şemsettin Arslan ve eşinin kızlarına kavuştukları belirtildi.

Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olay! Elimdeki fotoğrafı yayınlasam... - Sayfa 3

Müge Anlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bu çocuğumuzu alıkoyan 2 çocuk annesi kadın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu çocuk baştan sona istismar edilmiş. Babaanne ve dede torunları bulunduğu için mutlular. Ama o kıza bunu yapan kişinin nasıl serbest kaldığını anlamıyorum."

Müge Anlı'yı canlı yayında isyan ettiren olay! Elimdeki fotoğrafı yayınlasam... - Sayfa 4

"BU KADIN NASIL SERBEST OLUR?"

Elinde fotoğraflar olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Kim olursanız olun bu durumun istismar olduğunu anlarsınız. Bir kişinin çocuk istismarından tutuklanması için daha hangi koşulların gerçekleşmesi gerekiyor? Bu kadın nasıl serbest olur?" diyerek isyan etti.