Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! İşte çok konuşulan paylaşım...

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun yaptığı o paylaşım...

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! İşte çok konuşulan paylaşım... - Sayfa 1

Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti sade bir törenle dünya evine girdi. Yüzbaşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! İşte çok konuşulan paylaşım... - Sayfa 2

Müge Anlı, 20 Haziran’daki programının canlı yayınında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Anlı’nın “Evlenmeye karar verdim” dediği dakikalarda stüdyoda alkış tufanı koparken evlilik haberi sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! İşte çok konuşulan paylaşım... - Sayfa 3

Müge Anlı programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismin Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

Müge Anlı'nın eşi Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk paylaşım geldi! İşte çok konuşulan paylaşım... - Sayfa 4

Ancak Müge Anlı nikahtan tek bir kare bile yayınlanmadı.