Anasayfa /  Magazin

Müge Anlı'nın Arif hocası Esra Erol'un programına mı dahil oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile adı birlikte anılan Prof. Dr. Arif Verimli, 14 yıl sonunda Müge Anlı’ya veda etmişti. Arif Verimli'nin Esra Erol'un programına dahil olduğu iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2022 14:25

14 yıldır  boyunca beraber program yaptıktan sonra programın diğer bir isim Şevki Sözen ile tartışan ve bunu gerekçe gösteren Arif Verimli’nin Müge Anlı’dan ayrıldığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Ancak her şey bununla bitmedi.

Son günlerde özellikle sosyal medya hesabını sıklıkla kullanmaya başlayan Arif Verimli tüm dikkatleri üzerine çekerken Şevki Sözen ile olan tartışmasını bahane ederek Müge Anlı’nın programından ayrılacağı haberlerini gündeme getirdi.

 Verimli son olarak, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Esra Erol ile ilgili bir paylaşım yaparak, “Yeni işim hayırlı olsun o zaman” dedi. Esra Erol ile Müge Anlı arasında görünürün dışında bir rekabet olduğu her daim bilinirken sosyal medya kullanıcıları da "Olay Şevki Hoca değil Müge Anlı ile kavgasıydı bence" "Arif Hocam Esra Erol'a hiç uymaz umarım şakadır" yorumları yapıldı.

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arif Verimli'nin uzmanlığı olduğu bir konu üzerinden Şevki Sözen konuşmasına devam edince Verimli bu duruma bozulmuş ve "Şevki Bey devam etsin konuya hakim" diyerek stüdyoda soğuk rüzgarlar estirmişti. 

Yorumlar