Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp Lütfiye Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir saldırıya uğradı

Müge Anlı bir süredir programında 8 yıl önce şüpheli şekilde kaybolan Lütfiye Gündüz'ü arıyor. Olayda baş şüpheli olarak günlerdir Anlı'nın programına çıkan Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir, Nevşehir'de saldırıya uğradı. Kanlar içinde kalan Gündüz, hastaneye kaldırıldı.

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp Lütfiye Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir saldırıya uğradı - Sayfa 1

Yıllardır ATV ekranlarında program sunan Müge Anlı, 8 yıldır haber alınamayan Lütfiye Gündüz'e ne olduğunu araştırmaya başladı. 

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp Lütfiye Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir saldırıya uğradı - Sayfa 2

Şüpheli olarak görülen eski eş Duran Özdemir de bir süredir canlı yayına çıkarak konu hakkında bildiklerini anlatıyor. Özdemir'in eski karısı öldürüp varile koyduktan sonra Kızılırmak'a iddia edildi. Ancak şüpheli eş hakkındaki tüm iddiaları yalanladı.

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp Lütfiye Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir saldırıya uğradı - Sayfa 3

HASTANEYE KALDIRILDI
Lütfiye Gündüz'le ilgili her olayda baş şüpheli olarak gösterilen Duran Özdemir, Nevşehir'de kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Yaralandığı için kanlar içinde kalan Özdemir, kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Müge Anlı'nın araştırdığı kayıp Lütfiye Gündüz'ün eski eşi Duran Özdemir saldırıya uğradı - Sayfa 4

Lütfiye Duran isimli talihsiz kadının yeğeni ve ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Programa alınan kocası Duran ve kayınvalidesi, bu süre zarfında hiç görmediklerini iddia etmişti. Talihsiz kadının kocası Duran, boşandıkları gün mavi bir arabanın onu aldığını bu aracın plakasını göremediklerini ve bu andan sonra Lütfiye Gündüz’ün kayıplara karıştığını söylemişti. Programa bağlanan tüm görgü şahitlerinin iddialarını reddeden Duran ve Nurullah’ın o tarihlerde verdiği ifadeler ortaya çıktı. Bir çok gördü şahidinin ifadesi ise akıllara durgunluk verdi.