Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da rekor bağış! Kızılay için toplanan bağışla resmen filo kurdu

İzleyicileriyle el ele veren Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kızılay için 20 Milyon lira bağış toplayarak aşevi filosu kurdu. Filodaki aşevleri canlı yayında hesaplandı. İşte detaylar...

Müge Anlı'da rekor bağış! Kızılay için toplanan bağışla resmen filo kurdu - Sayfa 1

Atv'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla izleyici ekran başına kilitleyen Müge Anlı, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıl Kızılay ile el ele vererek başlattığı 'Müge Anlı ve Dostları Aşevi' kampanyasıyla rekor bağışa imza attı. Anlı, aşevi projesi kapsamında izleyicileriyle birlikte bir filo kurdu.

Müge Anlı'da rekor bağış! Kızılay için toplanan bağışla resmen filo kurdu - Sayfa 2

Müge Anlı, geçtiğimiz yıl Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında hayırsever Müge Anlı izleyicisi yurdun dört bir yanında hizmet vermesi amacıyla ikisi yerleşik olmak üzere 12 aşevi bağışlamıştı. 

Müge Anlı'da rekor bağış! Kızılay için toplanan bağışla resmen filo kurdu - Sayfa 3

20 MİLYON LİRA TOPLANDI

İzleyicileriyle el ele veren Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kızılay için 20 Milyon lira bağış toplayarak aşevi filosu kurdu. Filodaki aşevleri canlı yayında hesaplandı.

Müge Anlı'da rekor bağış! Kızılay için toplanan bağışla resmen filo kurdu - Sayfa 4

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 13 yıldır ekrana getirdiği televizyon programının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de gündeme geliyor.