Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da mide bulandıran cinsel ilişki itirafı!

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’da yine mide bulandıran iddialar canlı yayında ekranlara geldi. Programa katılan bir kadın sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen kardeşinin cenazesi evdeyken sevgilisi ile ilişkiye girdiğini canlı yayında itiraf etti.

Müge Anlı'da mide bulandıran cinsel ilişki itirafı! - Sayfa 1

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Karahan’ın kaybıyla ilgili bir süredir sevgilisini katil olmakla suçlayan Fatma Karadağ, skandal bir itirafta bulundu.

Müge Anlı'da mide bulandıran cinsel ilişki itirafı! - Sayfa 2

Açıklamaları ve iddialarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Fatma Karadağ, sevgilisi için “Kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Çünkü ağzımı yastıklara dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım” şeklinde konuştu.

Müge Anlı'da mide bulandıran cinsel ilişki itirafı! - Sayfa 3

Karadağ’ın iddiasına göre sevgilisi Cemal Durmaz, maddi ve manevi tüm hayatlarını mahvetmiş; bununla da kalmayarak darp ederek kardeşinin ölümüne sebep olmuştu.

Müge Anlı'da mide bulandıran cinsel ilişki itirafı! - Sayfa 4

Sevgilisinin kendisini dolandırıcılık faaliyetlerine de alet ettiğini ileri süren Karadağ, çıplak fotoğraflarını çektiği kadınlara Cemal Durmaz’la birlikte şantaj yaptıklarını da itiraf etmişti.