Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da korkunç gerçek ortaya çıktı! Cinsel organından bıçaklayıp...

Müge Anlı'nın programına çıkarak 10 yıldır kayıp olan eşi Güldane Biçer'i arayan Osman Biçer'in eşini cinsel organını bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Osman Biçer hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianamede düzenlendi.

Müge Anlı'da korkunç gerçek ortaya çıktı! Cinsel organından bıçaklayıp... - Sayfa 1

Büyükçekmece'de 10 yıldır kayıp olarak aranan eşi Güldane Biçer'i (33) katıldığı bir televizyon programında öldürdüğünü itiraf eden Osman Biçer,(43) hakkında 'Tasarlayarak ve canavarca hisle eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianamede düzenlendi.

Müge Anlı'da korkunç gerçek ortaya çıktı! Cinsel organından bıçaklayıp... - Sayfa 2

 Sanık Biçer savcılıktaki savunmasında, eşini cinsel organından bıçakladığını daha sonra da boğazını keserek öldürdüğünü ve maktulü gömdükten sonra kayıp başvurusunda bulunduğunu beyan etti.

Müge Anlı'da korkunç gerçek ortaya çıktı! Cinsel organından bıçaklayıp... - Sayfa 3

MÜGE ANLI'YA KATILDI

Osman Biçer, isimli kişi Büyükçekmece'de 10 yıldır kaybolan ve aranan eşi Güldane Biçer'i bulmak için bir televizyon programına katıldı. Osman Biçer, programda eşini planlayarak öldürdüğünü itiraf etti. Gözaltına alınan şüpheli Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. 

Müge Anlı'da korkunç gerçek ortaya çıktı! Cinsel organından bıçaklayıp... - Sayfa 4

Şüpheli, savcılıktaki savunmasında olay günü sabah erken saatlerde olay yerinde keşif yaptıktan sonra eşini çiftlikte iş bulduğu bahanesiyle olay yerine getirdiğini, eşini cinsel organından bıçakladığını daha sonra da boğazını keserek öldürdüğünü ve maktulü gömdükten sonra kayıp başvurusunda bulunduğunu beyan etti.