Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da kendisinden 15 yaş küçük adama kaçan kadının canlı yayındaki itirafları şoke etti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kendisinden 15 yaş küçük evli adama kaçtığını iddia eden 5 çocuk babası Davut Kıranlı’nın 35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı, Müge Anlı'nın programında bulundu. Yayına telefonla bağlanan kadın, “ben geri dönmeyeceğim, beni bir daha arama” dedi.

Müge Anlı'da kendisinden 15 yaş küçük adama kaçan kadının canlı yayındaki itirafları şoke etti - Sayfa 1

3 aydır eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamayan ve kaçırıldığını iddia eden Davut Kıranlı Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Davut Bey'in ardından Muammer Bey'in eşi de yayına katılırken canlı yayında ortaya çıkanlar herkesi şoke etti.

Müge Anlı'da kendisinden 15 yaş küçük adama kaçan kadının canlı yayındaki itirafları şoke etti - Sayfa 2

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kendisinden 15 yaş küçük evli adama kaçtığını iddia eden 5 çocuk babası Davut Kıranlı’nın 35 yıllık eşi Sevgi Kıranlı, Müge Anlı'nın programında bulundu. Yayına telefonla bağlanan kadın, “ben geri dönmeyeceğim, beni bir daha arama” dedi

Müge Anlı'da kendisinden 15 yaş küçük adama kaçan kadının canlı yayındaki itirafları şoke etti - Sayfa 3

Karısını çok sevdiğini anlatan gözü yaşlı eş Davut Kıranlı; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı.

Müge Anlı'da kendisinden 15 yaş küçük adama kaçan kadının canlı yayındaki itirafları şoke etti - Sayfa 4

Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” dedi.