Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da canlı yayını durduran olay! İzin alıp ayakkabı fırlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gülşen Caymaz aranıyordu! 2013 yılından beri bulunamayan Gülsen Caymaz olayında canlı yayına girer girmez şok anlar yaşandı! Müge Anlı canlı yayınında kadın Müge Anlı’dan izin alarak ayakkabı fırlattı! Müge Anlı’dan “Müge Hanım 1 dakika saldıracağım” diyerek saldırı gerçekleştirdi! İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşanan akıl almaz olay.

Müge Anlı'da canlı yayını durduran olay! İzin alıp ayakkabı fırlattı - Sayfa 1

2 çocuk annesi Gülşen Caymaz 18 yaşında eşini kaybetti. 2 çocuğuyla birlikte annesinin yanına taşınan Gülşen Caymaz, annesiyle sık sık tartışma yaşadı ve ardından ortadan kayboldu. 

Müge Anlı'da canlı yayını durduran olay! İzin alıp ayakkabı fırlattı - Sayfa 2

Gülşen Caymaz 8 yıl önce bavulunu toplayıp 2 çocuğu ile vedalaşıp kayıplara karıştı. Annesinden 8 yıldır haber alamayan Pınar Geyik, annesini bulmak için Müge Anlı'nın ATV'deki canlı yayınına başvurdu. 8 yıldır Gülşen Caymaz'ın hiç kimlik hareketi olmamış, telefonu hiç açılmamıştı. Annesinin hayatta olup olmadığını öğrenmek isteyen Pınar Geyik, "Annem gittiğinden beri bankadaki parasını bile çekmemiş" diyerek başına bir şey gelmesinden endişe ettiğini söyledi. 

Müge Anlı'da canlı yayını durduran olay! İzin alıp ayakkabı fırlattı - Sayfa 3

Kayıplara karıştığında 28 yaşında olan Gülşen Caymaz'ı arayan Müge Anlı, 8 yıl öncesini kurcaladıkça şaşırtan bilgilere ulaştı. 

Müge Anlı'da canlı yayını durduran olay! İzin alıp ayakkabı fırlattı - Sayfa 4

Gülşen'in sıklıkla birlikte olduğu Murat Akın canlı yayına çıkıp genç kadının bir çok erkekle ilişkisi olduğunu söyledi.