Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu!

Müge Anlı Tatlı Sert'te yine ilginç bir olay yaşandı. Annesi ve kardeşleriyle İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Sinem Asrak 25 Mayıs günü ortadan kayboldu. İddialara göre; 16 yaşındaki Sinem Asrak, 20 yaşındaki kuzeniyle kayıplara karıştı. Kayıp kızın ailesinin ortaya attığı iddia sosyal medyada viral oldu.

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu! - Sayfa 1

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu!

Müge Anlı Tatlı Sert'te yine ilginç bir olay yaşandı. Annesi ve kardeşleriyle İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Sinem Asrak 25 Mayıs günü ortadan kayboldu. İddialara göre; 16 yaşındaki Sinem Asrak, 20 yaşındaki kuzeniyle kayıplara karıştı.

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu! - Sayfa 2

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY 
İki gencin ailesi ise canlı yayında karşı karşıya geldi. Kayıp kuzenlerin aileleri canlı yayında birbirleriyle kapıştı.

Kaçırılan kızları için programa başvuran aile, yeğeninin getirdiği büyülü sucuğu yedikten sonra kızının teyzesinin oğluna aşık olduğunu iddia etti.

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu! - Sayfa 3

'BÜYÜLÜ SUCUK' İDDİASI 
Kızı Sinem'i ablasının oğlu Eren'in kaçırdığını iddia eden annenin anlattıkları ise stüdyoda şaşkınlık yarattı. Genç adamın ailesi ise ikilinin nerede olduklarını bilmediklerini açıkladı.

Müge Anlı'da ''büyülü sucuk'' iddiası sosyal medyada viral oldu! - Sayfa 4

Eren'in İzmir'e geldiğinde getirdiği sucukların büyülü olduğuna ve bu büyü nedeniyle kızının Eren'e aşık olduğuna inanan anne 'Şu ana kadar bu çocuk ben Eren'i seviyorum demedi. Eren'e abi gözüyle bakıyordu' ifadelerini kullandı. Müge Anlı ise bu açıklama sonrası ne tepki vereceğini şaşırdı.