Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da bir ilk! Aynı kaderi paylaşan anne- kız ilk kez konuştu

Müge Anlı, 27 yıllık hasreti bitirdi ve aynı kaderi paylaşan ama birbirinden ayrı düşen anne kızı ilk kez konuşturdu. Şiddet ve tecavüz mağduru olan ve sığınma evinde yaşayan anne Kader Çoktuğ Müge Anlı'ya görüntülü olarak bağlanarak kızının sesini ilk kez duydu.

Müge Anlı'da bir ilk! Aynı kaderi paylaşan anne- kız ilk kez konuştu - Sayfa 1

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, aynı kaderi paylaşan birbirinden ayrı düşen anne kızı canlı yayında buluşturdu. İki çocuk annesi Melike Oyunlu, yıllarca arayıp bulamadığı annesi Kader Çoktur’u Müge Anlı sayesinde dakikalar içinde kavuştu. Duygusal anların yaşandığı canlı yayında genç kadın; şiddet, taciz ve tecavüz mağduru annesini bundan sonra yalnız bırakmayacağını söyledi. 

Müge Anlı'da bir ilk! Aynı kaderi paylaşan anne- kız ilk kez konuştu - Sayfa 2

MÜGE ANLI SAYESİNDE KIZ KARDEŞİYLE DE KAVUŞTU

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, yeni yayın döneminin ilk kavuşturmasını gerçekleştirdi. Programında hiç tanımadığı, yüzünü dahi görmediği annesini aramak için gelen 27 yaşındaki Melike Oyunlu’yu konuk eden Müge Anlı, yılların özlemini saatler içinde sona erdirdi. Annesine dair elinde yalnızca birkaç bilgi olan Melike Oyunlu, Müge Anlı sayesinde kısa sürede bulduğu kız kardeşi Rabia İlknur Yıldız ile ilk kez yan yana geldi. Hem kız kardeşini hem yeğenlerini karşısında gören Melike Oyunlu, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

Müge Anlı'da bir ilk! Aynı kaderi paylaşan anne- kız ilk kez konuştu - Sayfa 3

ŞİDDET, TACİZ VE TECAVÜZ MAĞDURUYDU

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Melike Oyunlu’nun yıllardır kavuşmayı beklediği annesinin önce fotoğrafını gösterdi; ardından annesi ile ilgili bilgi verdi. 

Müge Anlı'da bir ilk! Aynı kaderi paylaşan anne- kız ilk kez konuştu - Sayfa 4

Annesinin üç evlilik yaptığını ve eşleri tarafından şiddete, tacize ve tecavüze uğradığını söyleyen Müge Anlı, Kader Çoktuğ’un şu anda da bir sığınma evinde olduğunu ifade etti. Kendisi de şiddet mağduru olan genç kadın, eşinden bu sebeple boşandığını dile getirmişti.